Για τη γέμιση

• ½ κιλό μάραθο
• 1 ματσάκι άνηθο
• ½ κιλό σέσκουλα
• 3 φρέσκα κρεμμύδια
• ½ κιλό καυκαλήθρες
• Λίγο λαγουδόχορτο
• χοντρό αλάτι (ανάλογο)
• πιπέρι (ανάλογο)
• 100 γρ. ανθότυρο (γλυκιά μυζήθρα)
• 100 γρ. γραβιέρα σε λάδι (όπως το λαδοτύρι)
• 3 αυγά
• 100 ml.ελαιόλαδο

Για το φύλλο

• 1/2 κιλό αλεύρι (για όλες τις χρήσεις)
• 2-3 κουταλιές της σούπας ρακί
• 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 190 ml. νερό
• 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι

Εκτέλεση

Πλένετε και ψιλοκόβετε όλα τα χορταρικά, τα βάζετε σε ένα μπολ και προσθέτετε από πάνω χοντρό αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε με το χέρι μέχρι να ‘’μαραθούν’’.

Θρυμματίζετε το ανθότυρο μέσα στο ίδιο μπολ, καθαρίζετε τη γραβιέρα λαδιού και την τρίβετε και αυτή μέσα. Σπάτε μέσα τα αυγά, προσθέτετε λίγο λάδι και ανακατεύετε να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.

Φτιάχνετε τη ζύμη με τα παραπάνω υλικά και την ξεκουράζετε για 30 λεπτά περίπου. Στη συνέχεια τη ζυμώνετε λίγο ακόμα και τη χωρίζετε στα 2.

Αλευρώνετε μια επιφάνεια και με τον πλάστη ανοίγετε λεπτό το φύλλο.

Βάζετε κουταλιά , κουταλιά τη γέμιση σε μια σειρά, διπλώνετε από πάνω τη ζύμη και με τη ροδέλα κλείνετε ένα ένα τα καλιτσουνάκια.

Τηγανίζετε σε μπόλικο ελαιόλαδο και στεγνώνετε σε απορροφητικό χαρτί.