Σφοδρή επίθεση στον αρθρογράφο Γιώργο Βέλτσο εξαπέλυσε ο Μιχάλης Καρχιμάκης.

Σε σχόλιο που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο κ. Καρχιμάκης κάνει λόγο για αρθρογράφους των σαλονιών και μιλά για κριτική πολλών ταχυτήτων.

Καταλήγοντας δε, ο κ. Καρχιμάκης υπενθυμίζει στον γνωστό αρθρογράφο μια παροιμία που ο ίδιος είχε χρησιμοποιήσει σε παλαιότερό του άρθρο για τα γαϊδούρια και τα άλογα, συνιστώντας του να την επαναλάβει μπροστά στον… καθρέφτη του.

Συγκεκριμένα, ο κ. Καρχιμάκης αναφέρει:

«Προς: Καθηγητή κ.Βέλτσο… Κύριε Βελτσο, η Ελλάδα δεν αλλάζει και δεν θα αλλάξει από τους κατά παραγγελία αρθρογράφους των σαλονιών. Κύριε Βέλτσο αν κάτι αλλάξει στην Ελλάδα, σύμφωνα με το άρθρο σας στο Βήμα της Κυριακής, θα αλλάξει όχι βέβαια μετα απο τραγωδία που ήδη την βιώνουμε ,αλλα μετα την απόρριψη και την αποτιναξη απο τους εαυτούς σας,ως φερομένων πνευματικών ανθρώπων του τόπου , της κριτικής των πολλών ταχυτήτων και της επιλεκτικης ευαισθησίας ,ανάλογα σε ποιο τραπέζι εστιάζεστε… Να τα λέτε δηλαδή κύριε καθηγητα όλα ,όχι μόνο ότι σας βολεύει (!!!) ή δεν σας αρέσει.

Πολλοί απλοί άνθρωποι της ανάγκης και της αγωνίας κύριε Βελτσο, είναι και πιο ευαίσθητοι και πιο καλλιεργημένοι πνευματικά. Και βεβαίως το ερωτηματικό για πνευματικούς ανθρώπους σαν εσας, δεν είναι σε ποιους επιτίθενται κατα καιρούς αλλα ποιους καλύπτουν σε μόνιμη βάση. Κύριε καθηγητα Βελτσο, της καλοπέρασης και της υψηλής κοινωνίας ,οι καρχιμακηδες και οι ξυνιδηδες, προήλθαν απο οικογένειες των συγκρούσεων, του αγώνα και του αίματος, για να παει ο τόπος μπροστά ,και όχι απο γονιδια των σαλόνιων, των χόμπι και των κατα «παραγγελία αρθογραφων»!!!

Η Ελλάδα θα αλλάξει κύριε καθηγητά όταν πάρει χαμπάρι τις ιδιοτέλειες κάποιων ολίγων σαν και σας, αλλά και την ευαισθησία των πολλαπλών ταχυτήτων που εκφράζετε, ανάλογα με ποιους συναγελάζεστε, στα σαλόνια που συχνάζετε… Και ο νοών νοείτω…

Κύριε καθηγητα να μου επιτρέψετε να σας παρακαλέσω να επαναλάβετε στον καθρέπτη σας την τουρκική παροιμία που αναφέρατε στο «Βήμα» 4/11/2012. Το γαϊδούρι στο παζάρι το κλάνει το άλογο… Ξέρετε εσείς γιατί…

Μιχάλης Καρχιμάκης»

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook