Δυναμικό παρών σε μια ακόμη έκθεση αγροτικών προϊόντων, θα δώσει ο δήμος Γόρτυνας καθώς θα εκπροσωπηθεί στην διεθνή έκθεση \”Κρήτη-Η μεγάλη συνάντηση\” που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 24-27 Μαΐου, στην Αθήνα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του TAE KWON DO στο Δέλτα Φαλήρου.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση \”η παρουσία του δήμου Γόρτυνας στην εν λόγω έκθεση, αποτελεί συνέχεια της πρωτοβουλίας που έχει αναπτύξει η δημοτική αρχή, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στον επιχειρηματικό κόσμο της περιοχής αλλά και τους παραγωγούς να συνάψουν εμπορικές συμφωνίες με εταιρείες, για την εξαγωγή των προϊόντων της Γόρτυνας σε διάφορες χώρες του εξωτερικού. Μάλιστα ο δήμος Γόρτυνας απεύθυνε κάλεσμα στους επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην έκθεση, να δηλώσουν άμεσα συμμετοχή, ώστε να υπάρξει όσο το δυνατόν καλύτερος σχεδιασμός και προγραμματισμός. Επίσης έγινε γνωστό πως όσοι δημότες σκοπεύουν να βρεθούν εκείνες τις ημέρες στην Αθήνα για να επισκεφτούν την έκθεση, μπορούν να περάσουν από το Δημαρχείο Αγίων Δέκα για να προμηθευτούν δωρεάν προσκλήσεις.

Ο Δήμαρχος Γόρτυνας, Νίκος Σχοιναράκης, δήλωσε ικανοποιημένος από το γεγονός της παρουσίας των τοπικών προϊόντων στην διεθνή έκθεση \”Κρήτη-Η μεγάλη συνάντηση\”, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του πως οι συναντήσεις μεταξύ των παραγωγών και των επιχειρηματιών της περιοχής με τους εκπροσώπους των διεθνών αγορών, θα στεφθούν από απόλυτη επιτυχία και θα κλειστούν αρκετές επωφελείς συμφωνίες.

\”Η δημοτική αρχή, πιστή στο σχεδιασμό της για την προώθηση και προβολή των Γορτύνιων προϊόντων συνεχίζει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, με την αμέριστη συμπαράσταση των παραγωγών και των επαγγελματιών της περιοχής. Για μια ακόμη φορά τα προϊόντα που παράγονται στο δήμο μας και τα οποία διακρίνονται για την ασυναγώνιστη ποιότητά τους, θα παρουσιαστούν στο καταναλωτικό κοινό, με απώτερο στόχο να κλειστούν συμφωνίες με τους επιχειρηματικούς φορείς που θα παραβρεθούν. Είμαι αισιόδοξος πως οι συναντήσεις των παραγωγών και των επιχειρηματιών της Γόρτυνας, με τους εκπροσώπους των διεθνών αγορών, θα στεφθούν με απόλυτη επιτυχία, με ότι αυτό συνεπάγεται για την
ανάπτυξη του τόπου μας.\” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Σχοιναράκης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook