Ιστορία \”έγραψε\” την Κυριακή (19/05) η Επισκοπή, αφού με θρίαμβο απέναντι στη Κόρινθο πανηγύρισε την άνοδο στη Football League.
Το ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο ζει ιστορικές στιγμές και επιστρέφει μετά από χρόνια στη δεύτερη εθνική κατηγορία, με την Επισκοπή να βαδίζει στα χνάρια της ιστορικής ΕΑΡ.
Από νωρίς \”στήθηκε\” πάρτι ανόδου στο \”Θ. Βαρδινογιάννης\”, με τον Σουμπασάκη στο 19\’ να ανοίγει το σκορ με σουτ. Στο 36\’ ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας Τριανταφύλλου με τον ίδιο τρόπο οδήγησε τους γηπεδούχους στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-0. 
Στην επανάληψη δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τον Βελονάκη να κάνει στο 65\’ το 3-0.
Οι φιλοξενούμενοι αντέδρασαν προσωρινά, στο 67\’, με τον Αράπογλου, αλλά ο Αντιασβίλι στο 76\’ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα ανόδου της ομάδας του.
Επισκοπή (Κώστας Ανυφαντάκης): Κελαϊδής, Ρουμπάκης, Πουλάκης (69\’ Αντιασβίλι), Σουμπασάκης, Κοζανίδης, Μποτωνάκης, Δημογιάννης, Τριανταφύλλου, Αργυράκης, Ταχμαζίδης (52\’ Βελονάκης), Σελινιωτάκης.
Κόρινθος (Μιχαηλίδης-Νούλας): Τεντώνης, Τσατσόπουλος (53\’ Δανιήλ), Φίλης, Σπυρόπουλος, Παππάς, Κοτσόκολος, Νικολόπουλος, Γκάτσης, Αράπογλου, Αμπαδιωτάκης, Λούβρης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook