Είναι γνωστή για τις προκλητικές εμφανίσεις της στη σκηνή με τα σέξι και μικροσκοπικά κοστούμια της. Αλλά φαίνεται ότι η Dita Von Teese μπερδεύτηκε λίγο και μετέφερε τη σκηνή στον δρόμο. Βγαίνοντας από το ατελιέ της Vivienne Westwood η 38χρονη σταρ φορώντας ένα ημιδιάφανο μαύρο μπλουζάκι, άφησε λίγο στη φαντασία, καθώς το στήθος της διαγραφόταν ολοκάθαρα μένοντας κοινή θέα στα μάτια των περαστικών και φυσικά του φωτογραφικού φακού.

\"\"Αποφεύγοντας τα εσώρουχα, η Dita προκάλεσε τα βλέμματα.. όλων που δεν μπορούσαν να μην κοιτάξουν το πλούσιο στήθος της και φυσικά με αυτήν την εμφάνιση, δεν μπορούσε να απαιτήσει να… την κοιτάνε στα μάτια.

Μαζί της ήταν ο σύντροφός της τα τελευταία δύο χρόνια, ο Γάλλος αριστοκράτης και μοντέλο Louis-Marie De Castelbajac. Ο 27χρονος άνδρας, με εμφάνιση 50s επίσης όπως η αγαπημένη του, ανήκει σε μία από τις παλαιότερες και αριστοκρατικές οικογένειες της Γαλλίας. Η μητέρα του είναι Αμερικανίδα συγγραφέας και ο πατέρας του, Jean-Charles de Castelbajac, είναι διάσημος σχεδιαστής μόδας διεθνώς.

\"\"

 


DAILY MAIL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook