Σε… περίπατο μετέτρεψε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του 14ου ομίλου του πρωταθλήματος πρωταθλητριών ΕΠΣ η Ιωνία 2000.
Με αποφασιστικό ξεκίνημα στο παιχνίδι το συγκρότημα του Γιώργου Ανδρεαδάκη κατάφερε να πάρει θριαμβευτική νίκη με το ευρύ 4-1 απέναντι στο Ζαρό, στο Εθνικό Στάδιο Χανίων.
Η νταμπλούχος Χανίων έκανε πλέον αποφασιστικό βήμα για την άνοδό της στη νέα Γ\’ Εθνική.
Μόλις στο 1\’ ο Μπαδιεριτάκης βγήκε απέναντι από τον Ζαχαριουδάκη μετά τη μπαλιά του Τζαγκαράκη, αλλά πλάσαρε στο δεξί κάθετο δοκάρι, με τον Τόλια όμως να \”σημαδεύει\” σωστά στην επαναφορά, ανοίγοντας πολύ νωρίς το σκορ (1-0).
Στο 10\’ ο σκόρερ \”κόπηκε\” την τελευταία στιγμή από τον γκολκίπερ του Ζαρού, αλλά τέσσερα λεπτά αργότερα από τα πόδια του ξεκίνησε το 2-0. Συγκεκριμένα ο Τόλιας εκτέλεσε φάουλ, ο Μπαδιεριτάκης πήρε την κεφαλιά και ο Μπάτζιο πλάσαρε σωστά για το 2-0.
Ο Ζαρός μετά το αρχικό \”σοκ\” προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά στο 20\’ το σουτ του Καρβελά κόντραρε στο Μπαντουράκη και στο 28\’ η ωραία ενέργεια του Γ. Κλαπάκη κατέληξε σε άστοχο σουτ. 
Στο 30\’ από τη συνεργασία των Καρβελά-Γ. Κλαπάκη αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Πλύγκος, που πλάσαρε από κοντά, με τον Μαργαρώνη να πραγματοποιεί σωτήρια απόκρουση.
Τα προβλήματα όμως στο κέντρο της άμυνας των φιλοξενούμενων ήταν αρκετά και οι γηπεδούχοι συνέχισαν να βγάζουν φάσεις από εκεί.
Στο 31\’ ο Μπάτζιο απέφυγε τον Πατελή και σούταρε, με τον Ζαχαριουδάκη να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 43\’ ήρθε η κάθετη μπαλιά του Βακαλουνάκη στο Μπαδιεριτάκη, που απέναντι από τον Ζαχαριουδάκη \”έκοψε\” τη μπάλα για τον Τόλια, ο οποίος σε κενή εστία δεν είχε πρόβλημα να σκοράρει για το 3-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.
Στην επανάληψη παρά τις αλλαγές από τον Αντώνη Καλογεράκη η εικόνα του Ζαρού δεν άλλαξε και στο 63\’ ο Βακαλουνάκης με σουτ έξω από την περιοχή πέτυχε το 4-0.
Στο 70\’ ο Τσερεβελάκης πλάσαρε από κοντά με τον Μαργαρώνη να αποκρούει και τον Χρ. Κλαπάκη σε κενή εστία να αστοχεί. Στο 93\’ η Ιωνία \”άγγιξε\” το 5-0 αλλά το σουτ του Καβρουλάκη από τη μπαλιά του Γιανολάρη κατέληξε ελάχιστα άουτ.
Στην τελευταία φάση του αγώνα ο Δασκαλάκης ανέτρεψε τον Γαργάλη εντός περιοχής και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Χελά για να μειώσει στο τελικό 4-1.
Παράπονα από τη διαιτησία του Σωτηριάδη (Παπαδοπετράκης-Φινοκαλιώτης) είχαν οι φιλοξενούμενοι.

Για πλούσιο φωτορεπορτάζ από το Flashnews.gr πατήστε ΕΔΩ.

Ιωνία 2000 (Γιώργος Ανδρεαδάκης): Μαργαρώνης, Βολάνης (60\’ Δασκαλάκης), Ντογκρασβίλι, Μπαντουράκης, Καβακόπουλος, Τζαγκαράκης, Μπάτζιο, Ευρ. Χαλκιαδάκης, Μπαδιεριτάκης (77\’ Γιανολάρης), Βακαλουνάκης (75\’ Καβρουλάκης), Τόλιας.

Ζαρός (Αντώνης Καλογεράκης): Ζαχαριουδάκης, Γκουτζέλης, Νταβιγλάκης, Λουλιάδης (46\’ Γαργάλης), Χελά, Πατελής, Πρινιανάκης, Πλύγκος (57\’ Φ. Χαλκιαδάκης), Γ. Κλαπάκης, Καρβελάς (60\’ Χρ. Κλαπάκης), Τσερεβελάκης.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook