Το Opencoffee Heraklion, η συνάντηση που φέρνει κοντά τους ανθρώπους του Web, της καινοτομίας και του επιχειρείν, συνεχίζεται.

Στην επόμενη συνάντηση, την Τετάρτη 22 Μαίου, η συζήτηση επικεντρώνεται στις τοπικές πρωτοβουλίες και δράσει που ξεκίνησαν και υλοποιούνται στην Κρήτη, όπως και καλές πρακτικές σχετικά με την εξωστρέφεια και τη δικτύωση.

Η συνάντηση ξεκινάει στις 20:00 στο χώρο του art café «Δούκας» και τον πεζόδρομο επί της πλατείας Ρήγα Φεραίου (έναντι Αγίου Μηνά).

Συγκεκριμένα, τρεις δραστήριοι Ηρακλειώτες θα παρουσιάσουν συγκεκριμένες δράσεις και ιδέες:

• Ο κ. Γιάννης Χαραλαμπάκης, ιδρυτής της NovelTech, εταιρία η οποία εδρεύει στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Κρήτης (Ι.Τ.Ε.), θα αναφερθεί στο χώρο των Mobile – Web applications και services και θα μεταφέρει την εμπειρία της επαφής με τη διεθνή τεχνολογική και επενδυτική κοινότητα.

• Ο κ.Κωστής Μοχιανάκης, προϊστάμενος Πληροφορικής του Δήμου Ηρακλείου και διαχειριστής της πλατφόρμας citybranding.gr θα σταθεί στο πώς η ενδυνάμωση των τεχνολογικών στοιχείων μέσα στην πόλη μπορεί να γίνει σύμμαχος κάθε πολίτη, ανεξάρτητης ομάδας και startup επιχείρησης.

• Ο κ.Νίκος Βιτσαξάκης, θα περιγράψει επιχειρηματική δραστηριότητα του Αltersail και το σχεδιασμό και την υλοποίηση εναλλακτικών μορφών ιστιοπλοϊκών δραστηριοτήτων στο Αιγαίο και ιδιαίτερα στην περιοχή της Κρήτης.

Το πλαίσιο της συνάντησης είναι, όπως πάντα, ανοιχτό και μακριά από τυπικότητες και εθιμοτυπίες.

Σκοπός, το networking των επαγγελματιών και των ενδιαφερομένων επί της επιχειρηματικότητας, του ίντερνετ και τις νέες τεχνολογίες, όπως και των ατόμων που έχουν ιδέες και όρεξη για δράση.

Περισσότερες πληροφορίες στο hspinthakis {papaki} gmail.com

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook