Χαμηλούς τόνους παρά το σπουδαίο "διπλό" ανόδου επί του Πανηλειακού κράτησε ο τεχνικός του Α.Ο. Χανιά Μουράτ Σεροπιάν.

Ο προπονητής της χανιώτικης ομάδας δήλωσε σχετικά με το παιχνίδι:

"Ήρθαμε στον Πύργο να δώσουμε ένα παιχνίδι ...ρώσικη ρουλέτα, και βέβαια πολύ δύσκολο. Αυτά τα ματς, δεν κρίνονται κυρίως στην ικανότητα, αλλά κυρίως κρίνονται, στο άγχος, στην τύχη, και στη λεπτομέρεια. Αυτή τη φορά, αυτά τα στοιχεία ήταν με το μέρος μας.

Να είναι καλά, γερός και δυνατός, ο Λευτέρης Ψυχουντάκης, ένας πολύ σημαντικός παίκτης για μας.

Δεν τελείωσε τίποτα, μένει μια αγωνιστική, και για μας είναι όλα ανοιχτά. Έχω δει φέτος πολλά ανάποδα αποτελέσματα, για να μην τα πω περίεργα, και γίνει αντικείμενο σχολιασμού...

Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και στο τελευταίο ματς, και να είμαστε εντάξει με τους εαυτούς μας.

Συγχαρητήρια στον Πανηλειακό. Και για τη φιλοξενία του. Αλλά και για το παιχνίδι που έπαιξε, κάνοντας τη δική του προσπάθεια για τη νίκη. Εύχομαι να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται, κι αν είναι δυνατόν, να ανέβει κι αυτός".

Αντωνίου: "Συγγνώμη από τον κόσμο"

Ο ΑΟΧ ήθελε περισσότερο τη νίκη και γι' αυτό την κατέκτησε σύμφωνα με τον προπονητή του Πανηλειακού Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Πύργου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Συγχαρητήρια στα Χανιά. Ήθελαν πιο πολύ τη νίκη όπως φάνηκε, και την πήραν.

Θα επισημάνω δυο κομβικά σημεία, αρνητικά για μας. Το ένα, η φάση στο πρώτο μέρος με το σουτ - φάουλ του Ζαγκούρσκας που πάει στα δίχτυα και θα άνοιγε το σκορ, αλλά το σφύριγμα του διαιτητή δεν επέτρεψε να μετρήσει. Και το άλλο, η φάση με τον τραυματισμό του Ψυχουντάκη, που φάνηκε στην εξέλιξη ότι δυνάμωσε τα Χανιά και τα έκανε πιο ψυχωμένα!

Συνολικά, δε φανήκαμε αντάξιοι της σημασίας και των απαιτήσεων του αγώνα. Ένα μεγάλο "συγγνώμη" από τον κόσμο της ομάδας.

Έχουμε πλέον κάποιες ελπίδες, μόνο για την έβδομη θέση, που ίσως, όπως πλέον ακούγεται, οδηγήσει σε κάποιο μπαράζ, μετά τη θέση που αδειάζει στη Β' Εθνική, λόγω της ΑΕΚ.

Σήμερα όμως, χάσαμε την ευκαιρία. Και πάλι "συγγνώμη" προς τον κόσμο, είναι άδικο γι' αυτόν...

Κλείνοντας, θέλω να πω, ότι οι ιθύνοντες και οι διοργανωτές, ας μεριμνήσουν να καλύπτονται παιχνίδια και αυτής της κατηγορίας τηλεοπτικά, για να βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότεροι, ειδικά στις τελευταίες αγωνιστικές, το πως διευθύνουν κάποια ματς, κάποιοι διαιτητές, ακόμα και αξιολογημένοι...".