Εγκλημα πάθους κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση 39χρονης, την οποία αναζητούσαν οι συγγενείς της από την περασμένη Τετάρτη.

Η εξαφάνισή της δηλώθηκε στο Α.Τ. Κερατσινίου επειδή η γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής από τις πρωινές ώρες της προηγούμενης ημέρας.

Από τους πρώτους που οι αστυνομικοί κάλεσαν για να εξετάσουν ήταν ο 26χρονος φίλος της κοπέλας.

Παράλληλα, σε έρευνα που ενεργήθηκε στο αυτοκίνητό του βρέθηκε το κινητό της τηλέφωνο. Εντοπίστηκαν επίσης τα κοσμήματα που φορούσε πριν από την εξαφάνισή της και η ταυτότητά της.

Κατά την εξέτασή του ο 26χρονος υπέπεσε σε αντιφάσεις και δεν μπορούσε να δικαιολογήσει τα ευρήματα στο αυτοκίνητό του.

Τελικά ομολόγησε ότι τις νυχτερινές ώρες της 14ης Μαΐου στραγγάλισε με τα χέρια του την 39χρονη στο εξοχικό του σπίτι στο Πόρτο Γερμενό, ύστερα από έντονη λογομαχία.

Στη συνέχεια αφού τύλιξε σε κουβέρτα το πτώμα, το μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ερημική τοποθεσία 1,5 χιλιόμετρο περίπου μακριά από το εξοχικό του και το έκρυψε μέσα σε θαμνώδη έκταση, όπου και βρέθηκε από τους αστυνομικούς, ύστερα από υπόδειξη του δράστη.

Οπως έγινε γνωστό, η γυναίκα, που ήταν χωρισμένη, δούλευε ως γραμματέας σε γυμναστήριο. Εκείνος εργαζόταν σε ταχυφαγείο στη Νέα Σμύρνη.

Κρίση

Ηταν μαζί πέντε χρόνια, αλλά το τελευταίο διάστημα η σχέση τους περνούσε κρίση. Η 39χρονη τού ζήτησε να χωρίσουν, αλλά εκείνος δεν ήθελε.

Τόσο την πίεζε μάλιστα, που η γυναίκα αναγκάστηκε να αλλάξει κλειδαριές στο σπίτι όπου διέμενε με τη μητέρα της. Αίσθηση προκαλεί και το γεγονός ότι μετά τη δολοφονία ο 26χρονος επέστρεψε στην κανονική του ζωή, σαν να μην είχε συμβεί τίποτα…

Ο 26χρονος δράστης συνελήφθη τελικά από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πειραιά, σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφαλείας Κερατσινίου.

ethnos.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook