Βοήθεια στις οικογένειες που έρχονται αντιμέτωπες με τον πόνο από την απώλεια ενός μέλους της οικογένειάς τους, δείχνοντάς τους φωτογραφίες άλλων οικογενειών που ήρθαν αντιμέτωπες με τον ίδιο πόνο στο παρελθόν, παρέχει μια μη αμερικανική μη κερδοσκοπική οργάνωση.

Η οργάνωση «Soulumination» παρέχει στις οικογένειες που στρέφονται σε αυτή αναζητώντας βοήθεια για να ανακουφίσουν τον πόνο τους, οικογενειακά πορτραίτα άλλων οικογενειών που μαστίζονται από τον καρκίνο και άλλες θανατηφόρες ασθένειες τα τελευταία χρόνια.

Στο πλαίσιο του προγράμματος «Μωρά-Αγγελοι» παρέχονται φωτογραφίες γονιών με τους γιους τους ή τις κόρες τους που αντιμετώπισαν μια απειλητική θανατηφόρα ασθένεια και τελικά πέθαναν από αυτή. Φωτογραφίες που είχαν ληφθεί πριν το παιδί τους φύγει από τη ζωή.

Ενα άλλο πρόγραμμα παρέχει βοήθεια σε παιδιά που έρχονται αντιμέτωπα με τον πόνο της απώλειας του γονιού τους.

Κάθε πορτραίτο λαμβάνεται από επαγγελματία φωτογράφο και παρέχεται στις οικογένειες που τις έχουν ανάγκη εντελώς δωρεάν. Στη συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση προσφέρουν εθελοντικά τις εργασίες τους περισσότεροι από 40 φωτογράφοι.


iefimerida.gr