Ο Α.Ο. Χανιά ευχαρίστησε μέσω ανακοίνωσης τον Πανηλειακό για τη φιλοξενία, αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας του Πύργου για τη στάση τους κατά τον σοβαρό τραυματισμό του Λευτέρη Ψυχουντάκη.

Ακόμα συγχαίρει το διαιτητικό τρίο για την άψογη εφαρμογή των κανονισμών.

Αναλυτικά:

"Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ ευχαριστεί θερμά για την φιλοξενία την Διοίκηση του Πανηλειακού για τον μεταξύ μας αγώνα της 19/5, επίσης τους οργανωμένους και μη φιλάθλους του Πανηλειακού για την άψογη στάση τους πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της αναμέτρησης όπου χειροκρότησαν την αποστολή του Α.Ο. ΧΑΝΙΑ κατά την αναχώρησή της αλλά και για τον αλτρουισμό τους την στιγμή του σοβαρού τραυματισμού του ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Ελευθέριου Ψυχουντάκη.

Τέτοιες συμπεριφορές προάγουν τον αθλητισμό και το φίλαθλο πνεύμα.

Ακόμα, ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας για τα άψογα μέτρα ασφαλείας που είχε λάβει και ο αγώνας διεξήχθη με τις καλύτερες συνθήκες.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ
 
Το Δ.Σ. της ΠΑΕ Α.Ο. ΧΑΝΙΑ συγχαίρει για την άψογη εφαρμογή των κανονισμών στον αγώνα της 25ης αγωνιστικής της Football League2 Πανηλειακός – Α.Ο. ΧΑΝΙΑ της 19/005/2013 στο Εθνικό Στάδιο Πύργου, τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο του Συνδέσμου Μακεδονίας και τους βοηθούς του Πέτρο Πάτρα και Ηλία Παπαδόπουλο του ιδίου Συνδέσμου καθώς και τον τέταρτο διαιτητή Κωνσταντίνο Τόμπρο του Συνδέσμου Κέρκυρας."Λευτέρης Αντωνακάκης