Την Τετάρτη 22 Μαίου, στις 18:00 το απόγευμα ξεκινάει νέο τμήμα ενηλίκων του Προγράμματος «Σχολές Γονέων» του Υπουργείου Παιδείας στην αίθουσα εκδηλώσεων της εκκλησίας του Αγίου Νικολάου στη Χαλέπα.

Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-20:00 το απόγευμα και θα έχουν διάρκεια ενός μήνα.

Η θεματολογία της συγκεκριμένης ομάδας αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις, σχέσεις γονέων-παιδιών, παιδική, εφηβική ηλικία και ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μετά το πέρας της ομάδας οι συμμετέχοντες λαμβάνουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης από το Υπουργείο Παιδείας στην εκπαίδευση ενηλίκων.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π (Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση) του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με τίτλο Πράξεων «Σχολές Γονέων ΑΠ7, ΑΠ8 και ΑΠ9» και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για την υλοποίηση των παραπάνω τμημάτων ιδιαίτερα βοηθητικός ήταν ο ρόλος του Πατέρα Γαβριήλ και της ενορίας της περιοχής. Την ομάδα θα συντονίσει η Ψυχολόγος Ειρήνη Μαρκουλάκη.

Για πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην Υπεύθυνη Σχολής Γονέων στα Χανιά, Κτιστάκη Μαρία, Τηλ.6932211303, Εmail: [email protected]

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook