Η νοοτροπία του Έλληνα στο μεγαλείο της. Ο Έλληνας που δεν σκέφτεται κανέναν πέρα από τον εαυτό του, θριάμβευσε δια της αδιαφορίας του.

Αυτή τη φορά, στο λιμανάκι στα Φαλάσσαρνα, ο ιδιοκτήτης ενός καϊκιού είχε αφήσει το βάρκα μπροστά στη γλίστρα, στο σημείο από όπου ρίχνουν τα σκάφη στη θάλασσα.

Ιδιοκτήτες σκαφών που πήγαν την Κυριακή στα Φαλάσσαρνα για να ψαρέψουν στα ανοιχτά της Γραμβούσας, έμειναν με την απογοήτευση, καθώς δεν υπήρχε χώρος από τον οποίο να μπορούν να ρίξουν τα σκάφη στη θάλασσα.

\"\"

\"\"

\"\"

Όπως καταγγέλλουν αναγνώστες του Flashnews.gr: \” Την Κυριακή φύγαμε νωρίς το πρωί απο τα Χανιά με προορισμό τα Φαλάσσαρνα προκειμένου να ψαρέψουμε ανοικτά της Γραμβούσας, καθόλα νόμιμοι και σύμφωνοι πάντα με τις απαίτήσεις των νόμων!

Φτάνοντας στο τοπικό λιμάνι αντικρίσαμε το θέαμα που βλέπετε στις φωτογραφίες! Κάποιοι κύριοι θεωρούν τσιφλίκι τους το λιμάνι και έδεσαν ένα καϊκι στη γλίστρα για να μην επιτρέψουν σε κανένα να ρίξει το σκάφος του, εκτός απο τα δικά τους που ήταν δεμένα στο λιμάνι!

Λες και εμείς τους απαγορεύουμε να έρθουν στα Χανιά ή δεν τους αφήνουμε τα λεφτά μας κάθε καλοκαίρι!!! Το στενάχωρο είναι οτι ήταν και άλλα άτομα με τα σκάφη τους (ακόμα και απο το Ρέθυμνο)! Φύγαμε όλοι απογοητευμένοι!\”

Οι άνθρωποι επικοινώνησαν με το λιμεναρχείο για να επέμβει και να αποδοθούν ευθύνες όπου πρέπει.  Όμως ως γνωστόν το προλαμβάνειν είναι καλύτερο του θεραπεύειν.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook