Τρία κιλά χασίς εντόπισαν και κατάσχεσαν άνδρες της Ασφάλειας Κορίνθου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποίησαν χθες το απόγευμα στο Μαρούσι και την Πεύκη Αττικής, συλλαμβάνοντας σε τρεις περιπτώσεις έξι άτομα, τρεις 17χρονους, έναν 21χρονο, έναν 31χρονο κι έναν 26χρονο όλοι Έλληνες.

Ειδικότερα, στην πρώτη περίπτωση στο Μαρούσι, οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά στην κατοχή των 17χρονων και κατάσχεσαν ποσότητα χασίς, βάρους ενός κιλού και 160 γραμμαρίων. Επιπλέον, ο ένας από τους τρεις, προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Στη δεύτερη περίπτωση στην Πεύκη, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 21χρονου, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, ποσότητα χασίς σε συσκευασίες, βάρους 426 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Εξάλλου, μετά από έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί σε σπίτι όπου διέμεναν ο 31χρονος με τον 26χρονο, στην τρίτη περίπτωση, βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν ποσότητα χασίς σε συσκευασίες, βάρους 1.417 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και δύο κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο, ενεργούνται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook