Μεγάλο είναι το σοκ για την τοπική κοινωνία, από την είδηση της δολοφονίας 51χρονης από τον 17χρονο γιο της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης μαθητής, βρίσκονταν σε περίοδο πανελληνίων εξετάσεων και βρισκόταν σε κατάσταστη έντονου στρες.

Η άτυχη μητέρα ήταν δασκάλα στο επάγγελμα, σε σχολειο του Αγίου Κωνσταντίνου ενώ ο πατέρας του παιδιού καθηγητής σε λύκειο του Αγρινίου.

Ο δε μεγαλύτερος γιος της οικογένειας, είναι φοιτητής Ιατρικης στο εξωτερτικό, με υποτροφία, σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr. Η οικογένεια περγράφεται ως ησυχη, ευγενική και αγαπητή στην γειτονιά.

koi-fonos-ionias1

Οι γείτονες επίσης περιγράφουν τον ανήλικο δράστη ως κλειστό χαρακτήρα, χωρίς έντονη κοινωνική ζωή και ιδαιτερες παρέες, με κύριες ασχολίες του τα παιχνίδια στον υπολογιστή και την τηλεόραση.

Ο 17χρονος εδινε πανελλαδικές εξετάσεις και όπως ολα δειχνουν μια παρατήρηση της μητέρας του για να κλεισει την τηλεόραση, αφου σήμερα έδινε μάθημα, ηταν αρκετή για τον οδηγήσει στο προωτοφανές αυτό έγκλημα.

Το έγκλημα, όπως ειναι φυσιολογικό έχει συγκλονίσει και την εκπαιδευτική κοινότητα αφού τόσο το θύμα όσο και ο συζυγός και πατέρας του δράστη είναι εκπαιδευτικοί, γνωστοί στο Αγρίνιο.

Η δολοφονια έγινε αμέσως αντιληπτή απο τον πατερα του δράστη, που ξύπνησε και βρηκε τη γυναικα σε μια λίμνη αιματος, ενώ πριν ενημερωθεί η Αστυνομια εκει βρεθηκαν και συγγενεις που διαμένουν  στο διόρωφο σπίτι όπου έγινε το φονικό.

Μόλις έφτασε η Αστυνομία, προχώρησε αμέσως στην σύλληψη του ανήλικου δράστη, που κρατειται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας.

koi-fonos-ionias1

newpost.gr