Το Σάββατο 8 Ιουνίου ανακοίνωσε ο Α.Ο. Κύδων ότι θα πραγματοποιηθούν τα 65α Βενιζέλεια στίβου, τα οποία παρά τη δύσκολη οικονομική συγκυρία που υπάρχει δεν παύουν να έχουν ιδιαίτερη αίγλη σαν διοργάνωση.
Μία ημέρα μετά θα πραγματοποιηθεί ο 65ος Βενιζέλειος Δρόμος, που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Εθνάρχη Ελευθερίου Βενιζέλου.
Οι σχετικές ανακοίνωσεις:
\”Παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ Χανίων και οι συνδιοργανωτές των 65ων ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΩΝ Στίβου (ΣΕΓΑΣ, Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμο Χανίων, Δήμο Πλατανιά, Ιδρυμα Ερευνών και Μελετών «Ελ. Κ. Βενιζέλος», Ε.Α.Κ. Χανίων και Ενωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων), συνεχίζουν τις προσπάθειες τόσο στο αγωνιστικό επίπεδο όσο και στην ανεύρεση οικονομικών υποστηρικτών, προκειμένου να διατηρήσουν οι αγώνες τον διεθνή τους χαρακτήρα, ως κορυφαία διοργάνωση της Κρήτης.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν το Σάββατο 8 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο Χανίων και θα περιλαμβάνουν τα αγωνίσματα:
– Ανδρών: 100 μ., 200 μ., 400 μ., 800 μ., 110 εμπ., Μήκος, Τριπλούν.
– Γυναικών: 200 μ., 800 μ., 400 εμπ., Μήκος, Δίσκος.

65ος ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ο 65ος ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ (που είναι αφιερωμένος στη μνήμη του Εθνάρχη Ελ. Βενιζέλου), θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου, στην κλασική πλέον διαδρομή, με εκκίνηση (στις 11 π.μ.) και τερματισμό την πλατεία Δημοτικής Αγοράς.

Παρακαλούνται όσοι επιθυμούν να δηλώσουν έγκαιρα την συμμετοχή τους, με τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, έτος γέννησης, τηλέφωνα επικοινωνίας, τυχόν σύλλογο που ανήκουν) στο e-mail: [email protected] ή στο fax: 28210-45000.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook