Νίκησε και έπιασε κορυφή ο Εργοτέλης λυγίζοντας την αντίσταση του Θρασύβουλου στο Παγκρήτιο Στάδιο. Οι \”κιτρινόμαυροι\” προηγήθηκαν με γκολ του Ρομάνο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και κλείδωσαν τη νίκη στο 65\’ με γκολ του Ζαχόρα.

Τώρα ταξιδεύουν στο Βόλο για ένα ματς που θα είναι όλη η χρονιά.

Οι φάσεις του αγώνα:

1’ Ωραία κίνηση και σέντρα του Ρομάνο μέσα στην περιοχή, ο Ζάχορα θα πιάσει στην κίνηση το σουτ και θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αλλά από θέση οφ σάϊντ και το γκολ θα ακυρωθεί…

3’ Προβολή του Κακλαμάνου από δεξιά, θα βάλει το πόδι του και θα διώξει σε κόρνερ ο Γεωργίου.

14’ Εξαιρετική κίνηση του Βερπακόφσκις από δεξιά, θα ξεφύγει από δύο αντιπάλους του, θα στρώσει στον Μπουχαλάκη, το μακρινό σουτ του οποίου θα περάσει ελάχιστα άουτ.

26’ Με τον Σταυριανό να είναι πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, ο Ζάχορα απο δύσκολη θέση θα κάνει το πλασέ, αλλά η μπάλα θα φύγει άουτ.

29’ Πρώτο σουτ για τον Θρασύβουλο με τον Σκόνδρα έξω απο την περιοχή, η μπάλα πολλά μέτρα πάνω απο το δοκάρι.

33’ Ωραία κίνηση και πάσα του Ρομάνο, η μπάλα θα φτάσει στον Ζάχορα ο οποίος όμως απο κοντά θα κάνει πολύ δυνατό σουτ και θα στείλει τη μπάλα άουτ.

39’ Σουτ του Βλασόπουλου έξω από την περιοχή, θα μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια ο Καβουσάκης, στην καλύτερη προσπάθεια του Θρασύβουλου.

45’ Μεγάλη φάση για τον Εργοτέλη όταν ο Ζάχορα εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή και ο Σταυριανός με εντυπωσιακή ενέργεια θα διώξει τη μπάλα σε κόρνερ.

45+’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Έπειτα από σέντρα του Χαντί, ο Ρομάνο με κεφαλιά θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και θα κάνει το 1-0.

51’ Ο Ζάχορα θα δώσει στον Χαντί, αυτός θα κάνει συρτό σουτ για να μπλοκάρει ο Σταυριανός.

65’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ! Ο Χαντί στην αντεπίθεση θα στρώσει τη μπάλα στον Ζάχορα, ο οποίος με έξοχο σουτ θα κάνει το 2-0.

69’ Κίτρινη κάρτα στον Ζάχορα.

81’ Κίτρινη κάρτα στον Πάνο για φάουλ στον Ζάχορα.

90’ Δυνατό σουτ του Ζάχορα, θα πέσει και θα μπλοκάρει δύσκολα ο Σταυριανός.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Εργοτέλης: Καβουσάκης, Τζανακάκης, Γεωργίου, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Βερπακόφσκις (71’ Μπρούνο), Μπουχαλάκης (59’ Κοζορώνης), Ζάχορα, Ρομάνο (84’ Χρυσοφάκης), Γκαντιάγκα, Χαντί.

Θρασύβουλος: Σταυριανός, Αρκουμάνης (70’ Μπαγκί), Μπακάλης, Καλογιάννης, Σκόνδρας (59’ Γεωργιάδης), Βλασόπουλος, Προβατίδης, Πάνος, Σκαμαντζούρας (80’ Σιακαβάρας), Κακλάμανος, Καλαμιώτης.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook