Η διοργανώτρια του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας, που διεξήχθη από 17 έως 19 Μαΐου στα Χανιά, SP Ηellas Team, εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση, κάνοντας παράλληλα τον απολογισμό της διοργάνωσης.
Η SP Hellas Team ανάμεσα στους συντελεστές ευχαριστεί και το Flashnews.gr που ήταν εκ των χορηγών επικοινωνίας.
Αναλυτικά:
Με το πέρας των αγώνων της δεύτερης ημέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδηλασίας που διεξήχθη 17-19 Μαΐου στα Χανιά, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Περιφέρεια Κρήτης, τους κ.κ Αρναουτάκη και Βουλγαράκη Απόστολο, σαν διοργανώτρια αρχή, για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν, ώστε να πραγματοποιηθούν για άλλη μια χρονιά οι αγώνες με επιτυχία.
Σίγουρα τέτοιου είδους διοργανώσεις απαιτούν μεγάλη προετοιμασία, σοβαρότητα, υπευθυνότητα, συνέπεια και συστηματικότητα, για να μπορούμε να λέμε ότι, μπορεί να καθιερωθεί ένας τέτοιος αγώνας – διαφήμιση για τον νομό μας. Έτσι λοιπόν, τα περιθώρια βελτίωσης παραμένουν πολλά κι εμείς από τη πλευρά μας, περιμένουμε μέχρι τον επόμενο μήνα την κριτική του κομισάριου των αγώνων, που αφορά και το μέλλον των αγώνων.
Οι διοργανωτές παραχώρησαν φυλλάδιο – ερωτηματολόγιο προς του συμμετέχοντες, και αν οι αγώνες πραγματοποιηθούν ξανά, δηλώνουμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να τα διορθώσουμε.
Η διαδρομή διεξαγωγής των αγώνων, παρέμεινε και αυτή τη χρονιά η ίδια, αποσπώντας θετικά και κολακευτικά σχόλια τόσο για το φυσικό της κάλλος όσο και για την υποδοχή που επιφύλαξαν οι κάτοικοι στα χωριά Πατελάρι, Ξαμουδοχώρι, Ζουνάκι, Λίμνη, Ντερε και Σκηνέ, προς τους αγωνιζόμενους., τους οποίους θέλουμε δημοσίως να ευχαριστήσουμε.
Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές μας και όλους τους  συμμετέχοντες και ιδιαίτερα αυτούς που αγωνίστηκαν, όχι τόσο για το αποτέλεσμα, όσο για να στηρίξουν την ιδέα καθιέρωσης ενός τέτοιου αθλητικο-τουριστικού γεγονότος στον τόπο μας.
Υποστηρικτές στην ιδέα μας στάθηκαν και αυτή τη χρονιά, οι Δήμοι Πλατανιά και Χανίων και οι χορηγοί μας, με τους οποίους χωρίς αυτούς είναι σίγουρο ότι δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε και είναι οι παρακάτω:
Ένωση Βενζινοπωλών Χανίων, Ένωση Ξενοδόχων Χανίων (Ξενοδοχεία ΚΥΔΩΝ, SANTA MARINA, ΙΝDIGO MARE & OSTRACON), EBE XANIΩΝ, τους ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ του ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ, ιδιαίτερα την Ελληνική Αστυνομία για την πολύ καλή κάλυψη των δύσκολων διαδρομών και το χορευτικό συγκρότημα του κ. Σήφη Παπασηφάκη ‘’ΤΑ ΣΦΑΚΙΑ’’.
Toυς χορηγούς επικοινωνίας: FLASHNEWS.GR, Τηλεόραση ΚΥΔΩΝ, FORTHNET GROUP – NOVA, ΔΙΚΤΥΟFM & PROCYCLING.GR.
Την Εταιρεία Ποδηλάτων MANIATOΠΟΥΛΟΣ Α.Ε με τα ποδήλατα IDEAL, την εταιρεία διεθνών μεταφορών ΚΜF ΙΝΤΕRNATIONAL. Για τη φιλοξενία των αγώνων, ευχαριστούμε το Υδροψυχαγωγικό Πάρκο ΛΙΜΝΟΥΠΟΛΗΣ και την PISTA PARK.
Aρωγοί μας η ΑΝΕΚ LINES, η BIOXYM με τον φυσικό χυμό CRETA FRESH, H EΤΑΝΑΠ με το νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, το ξενοδοχείο ΜΙΝΟΑ PALACE, η εταιρεία PANCAR, η ΕΠΑΠ με το αναψυκτικό GREEN COLA, τα σουπερ μάρκετ ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, η εταιρεία DESIGN ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗΣ, τον κ. Μαλαδάκη και το αρτοποιείο ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ, την ΑΛΑ ΧΑΝΙΩΝ, το ξενοδοχείο ΑΡΕΤΗ, την ΑΜPHTOGRAPHY.GR του Αντρέα Μαρκάκη για την επαγγελματική κάλυψη σε φωτογραφίες της διοργάνωσης.
Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ οφείλουμε στην εταιρεία αθλητικής διατροφής-συμπληρωμάτων ZIP VIT τους οποίους στεναχωρήσαμε λίγο.
Όλοι οι παραπάνω με την συμβολή τους μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε στην περαιτέρω άνοδο της διοργάνωσης τα προσεχή χρόνια.
Στις επόμενες ημέρες θα δημοσιοποιήσουμε τις λίστες των αθλητών που προκρίθηκαν για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Τρέντο της Ιταλίας μεταξύ 19-22 Σεπτεμβρίου.
Από την SP HELLAS TEAM

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook