Υλικά
• 160 γρ. ξυνομυζήθρα τριμμένη
• 180 ml. βιολογική μπύρα
• 40 γρ. δυόσμο ψιλοκομμένο
• 40 γρ. μάραθο ψιλοκομμένο
• 180 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
• 100 γρ. πράσινες ελιές ψιλοκομμένες
• 60 γρ. λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
• 80 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα (ξεφλουδισμένα)
• Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
• Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μέχρι να αποκτήσουμε ένα πηχτό χυλό.

Ξεκουράζουμε για 15 λεπτά της ώρας.

Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι και ξεκινάμε να ρίχνουμε μέσα κουταλιά κουταλιά απο το μίγμα.

Όταν ροδίσουν απο τη μια πλευρά τα γυρίζουμε και απο την άλλη .

Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.