Στην τελική ευθεία τίθεται πλέον το έργο επέκτασης του αεροδρομίου Χανίων \”Γ.Δασκαλογιάννης\” καθώς σήμερα συζητείται η σύμβαση του έργου στην Διαρκή Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της Βουλής, μοναδικό θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης της συγκεκριμένης Επιτροπής είναι :

\” Ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από τον Αναπληρωτή Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Σταύρο Καλογιάννη, σύμφωνα με το άρθρο 32 παρ. 9 του ΚτΒ, σχετικά με τη σύναψη της σύμβασης του έργου «Επέκταση κτιρίου αεροσταθμού, λοιπές βοηθητικές εγκαταστάσεις και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στον Κρατικό Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», προϋπολογισμού 110.085.000 ευρώ».\”

Αμέσως μετά την έγκριση της σύμβασης απο την Βουλή, το επόμενο βήμα είναι η συνυπογραφή της με την εταιρεία η οποία ανέλαβε το έργο μετά απο τις γνωστές δικαστικές περιπέτειες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, απο πλευράς της εργολήπτριας εταιρείας, είναι όλα έτοιμα, έτσι ώστε άμεσα να ξεκινήσουν τα έργα, καθώς η χρονική προθεσμία για την υλοποίησή τους είναι ασφυκτικά μικρή, αφού – ως γνωστόν – το έργο χρηματοδοτείται απο το ΕΣΠΑ 2007-2013.

Flashnews.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook