Ο Όμιλος Παιδείας & Πολιτισμού \”ΑΕΤΟΓΙΑΝΝΗΣ\” (www.Aetogiannis.gr) διοργανώνει μεγάλη ανοιχτή Χοροεσπερίδα (με τη λήξη του Ακαδημαϊκού Έτους 2012-13) για καλό σκοπό στον υπαίθριο χώρο συνεστιάσεων του κέντρου «ΚΟΥΡΗΤΕΣ» (1ο χλμ Γαζίου-Τυλίσου, Τηλ. 2810823973-6, 6944583393, www.kurites.gr) το Σάββατο 25 Μαΐου στις 8 μ.μ.

Όλα τα Έσοδα για Κοινωφελείς Σκοπούς και Συγκέντρωση Τροφίμων

Παρακαλούνται, από τους διοργανωτές, όσοι έρθουν στην Χοροεσπερίδα, να κρατούν μαζί τους τρόφιμα μακράς διάρκειας, φάρμακα ή ρούχα που δεν χρειάζονται. Επίσης όλα τα έσοδα της εκδήλωσης διατίθενται για την αποπεράτωση του Ξενώνα του Ομίλου στην περιοχή της Αγίας Τριάδας, του οποίου οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Παράσταση – Προβολή Βίντεο

Θα δοθεί Παράσταση από τις Ομάδες του Ομίλου και θα γίνει παρουσίαση σε γιγαντοοθόνη των 4 μεγάλων αποστολών του στο εξωτερικό (σε 10 μόλις μήνες), ενώ κατά την διάρκεια όλης την βραδιάς θα προβάλλονται -σε συγκεκριμένο σημείο-στιγμιότυπα από τις αποστολές και από άλλες παραστάσεις.

Αλληλογνωριμία – Εξάσκηση – Γλέντι

Για άλλη μια φορά τα μέλη από τα κεντρικά και τα παραρτήματα του Ομίλου και οι φίλοι τους θα ενωθούν σε ένα χώρο και θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να χορέψουν, να ανταλλάξουν γνώσεις, να εξασκηθούν αλλά & να αποχαιρετιστούν στο Μεγάλο Γλέντι που θα ακολουθήσει!

Πλούσιο Μενού -Τα παιδιά ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Το Φαγητό περιλαμβάνει: 5 Ορεκτικά, Κυρίως Πιάτο, Σαλάτα, Φρούτα, Λουκουμάδες-Εμφιαλωμένο Κρασί, Νερό, Αναψυκτικά με 15 Ευρώ.
Τα παιδιά όλων των παιδικών τμημάτων του Ομίλου και οι φίλοι τους, ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ!

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook