Τέσσερις δεκαετίες δημιουργικής πορείας και επιτευγμάτων γιόρτασε με πάνω από 1600 ασφαλιστές της η Υδρόγειος Ασφαλιστική. Ο καθιερωμένος ετήσιος κύκλος των συνεδρίων της εταιρείας για το δίκτυο των συνεργατών της ανά την Ελλάδα ολοκληρώθηκε έχοντας φέτος εορταστικό χαρακτήρα, στο πλαίσιο της επετείου των 40 χρόνων από την ίδρυσή της.

Γιάννενα, Λάρισα, Πάτρα, Ναύπλιο, Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Χανιά αποτέλεσαν τις πόλεις – σταθμούς των εκδηλώσεων της Υδρογείου που με το αισιόδοξο κεντρικό μήνυμα «Συνεχίζουμε Δυναμικά» τίμησαν, για άλλη μια φορά, τον άνθρωπο – ασφαλιστή.


κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης

«Συνεχίζουμε σεμνά και δημιουργικά με ανεξάντλητα αποθέματα εκτίμησης και σεβασμού προς τους συνεργάτες μας»» τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της εταιρείας κ. Αναστάσιος Κασκαρέλης ενώ ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Παύλος Κασκαρέλης και ο Γενικός και Οικονομικός Διευθυντής, κ. Λουκάς Κορομπίλης παρουσίασαν διεξοδικά τις πρόσφατες δράσεις και τα αποτελέσματα που στοιχειοθετούν την ηγετική παρουσία της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά.


κ. Παύλος Κασκαρέλης

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων οι παρευρισκόμενοι είχαν επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα συγκινητικό βίντεο με πραγματικές μαρτυρίες ασφαλισμένων και συνεργατών της Υδρογείου ενώ, στο κλείσιμο των συνεδρίων, πραγματοποιήθηκαν τιμητικές βραβεύσεις - πάνω από 40 στο σύνολο – ασφαλιστών με πολυετή συνεργασία με την εταιρεία.