Ο Κισσαμικός θέλησε να δώσει τέλος στα σενάρια που αφορούν το θέμα του προπονητή και με επίσημη ανακοίνωσε γνωστοποιεί ότι η αναζήτηση του αντικαταστάτη του Βασίλη Γκούμπλια συνεχίζεται.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
\”Ο Π.Γ.Σ. ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ ενημερώνει τους φίλους του ότι η Διοίκηση χειρίζεται προσεκτικά το θέμα της πρόσληψης του προπονητή που θα αναλάβει να οδηγήσει τον Σύλλογο στη Γ’ Εθνική και εξετάζει με προσοχή τις προτάσεις που υπάρχουν. Τη δεδομένη χρονική περίοδο δεν υπάρχει συμφωνία με κανέναν προπονητή.  Όταν επέλθει συμφωνία με προπονητή θα υπάρξει από την ομάδα μας επίσημη ενημέρωση.\”

Ραντεβού με Βλαστό

Η πληροφόρηση που έχουμε αναφέρει ότι θα υπάρξει – ενδεχομένως την Παρασκευή (24/05) – συνάντηση με τον Γιώργο Βλαστό, που ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Πανναξιακό. Ωστόσο η περίπτωση του έμπειρου Ηρακλειώτη προπονητή δεν είναι η μοναδική που εξετάζεται από τους \”γαλανόλευκους\”. Οι προτάσεις είναι πάρα πολλές και κάθε μέρα προκύπτουν νέα ονόματα. Η περίπτωση του Άγγελου Διγκόζη δεν έχει εγκαταλειφθεί ακόμα, με τις δυο πλευρές να έχουν πραγματοποιήσει ήδη επαφές για συνεργασία αλλά να μην έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ενδεχομένως μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον προπονητή, ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα περίοδο.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook