Πρωτότυπη -αν μη τι άλλο- διάρρηξη συνέβη σε σπίτι στο Μόναχο, όπου άστεγος Τούρκος επωφελήθηκε από την απουσία των ιδιοκτητών για να... ποτίσει τα λουλούδια και να βάλει πλυντήριο.

Γειτόνισσα, που είχε αναλάβει να φροντίζει το σπίτι όσο οι ιδιοκτήτες έκαναν τις διακοπές τους, αιφνιδιάστηκε όταν είδε μπροστά της τον 39χρονο και έμεινε άφωνη με την αφοπλιστική απάντησή του «ποτίζω τα λουλούδια».

«Τον ρώτησε τι έκανε στον κήπο και εκείνος απάντησε λακωνικά ότι ποτίζει τα λουλούδια», εξήγησε εκπρόσωπος των αστυνομικών αρχών της πόλης.

Και η ιδιορρυθμία του διαρρήκτη δεν σταματά εδώ. Πριν ασχοληθεί με τον κήπο, έκανε άλλες δουλειές σπιτιού: γδύθηκε και έβαλε όλα του τα ρούχα, μαζί και τα παπούτσια στο πλυντήριο για να κάνει μπουγάδα.

Στη συνέχεια, ένιωσε πραγματικά σαν το σπίτι του, φόρεσε κάτι από την ντουλάπα του ιδιοκτήτη, έφαγε και βγήκε να ασχοληθεί με τον κήπο.

«Κατόπιν ντύθηκε δανειζόμενος ρούχα από την ντουλάπα του οικοδεσπότη του [. . .] κι έκατσε να φάει. Μετά απ' όλ' αυτά, πήγε στον κήπο για να ασχοληθεί με τα φυτά», εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Ο 39χρονος συνελήφθη, αλλά δεν οδηγήθηκε στη φυλακή. Με δικαστική εντολή, μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική.

in.gr