Συναλλαγές σε κοινωνικό νόμισμα- ανταλλαγές, έκθεση φωτογραφίας και ζωγραφικής, καλή παρέα - διάθεση και συντροφικότητα!!

Το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων διοργανώνει το 34ο ανταλλακτικό του παζάρι την Κυριακή, 26 Μαΐου, 18:00 μμ – 21:00 μμ στο 1ο ΕΠΑΛ, στην οδό Κοραή δίπλα στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης μας.

Παράλληλα, συνεχίζεται η συγκέντρωση σχολικών ειδών, φαρμάκων, ρούχων για συμπολίτες που τα έχουν ανάγκη αλλά και τρόφιμα για τη στήριξη του έργου της Κοινωνικής Κουζίνας.

H τοπική κοινωνία εδώ στα Χανιά, στηρίζει με αμείωτο ρυθμό το Δίκτυο Ανταλλαγών, μέσα από την αθρόα προσέλευση συμπολιτών και την ενεργό συμμετοχή των μελών, οπλίζοντας συνεχώς τον καθένα με ελπίδα αναδεικνύοντας την ανθρωπιά, ως το κυρίαρχο στοιχείο στη ζωή μας μέσα στους δύσκολους καιρούς που βιώνει καθημερινά η ελληνική κοινωνία.

Μόνιμος στόχος μας παραμένει ένα Δίκτυο μέσα από το οποίο ο κάθε άνθρωπος μπορεί να επιβιώνει με αξιοπρέπεια, προσφέροντας κι εκείνος με τη σειρά του αυτό που μπορεί στο διπλανό του αλλά και την κοινωνία.

Όλοι μαζί χτίζουμε ένα κόσμο χωρίς ανταγωνισμό και φθόνο με ανθρώπους πρόθυμους, αυθεντικούς και συνεργάσιμους.Ένας κόσμος που όχι απλά είναι εφικτός αλλά και υπαρκτός.

Κανένας δεν μπορεί να γίνει πλουσιότερος ή φτωχότερος μέσα στο δίκτυο.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με το Δίκτυο Ανταλλαγών Χανίων επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του δικτύου στο http://www.diktyoantallagonxanion.gr ή το γραφείο στην Ελ. Βενιζέλου 37 (που στεγάζεται στη Λέσχη για τη διάδοση της Νοηματικής Γλώσσας)  κάθε Τρίτη και Πέμπτη 10:00 π.μ.-1:00 μμ και 7:00 μμ -9:00 μμ