Η βουλευτής Ηρακλείου του ΠΑΣΟΚ, κα Μαρία Σκραφνάκη, έχει οριστεί από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, μέλος της Επιτροπής «Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας».

Μαζί με άλλα μέλη του Κοινοβουλίου, η βουλευτής κα Σκραφνάκη, αναχώρησε για την Βαρσοβία την Κυριακή 10-04-2011 μέχρι και τις 14-04-2011, όπου θα πραγματοποιηθεί στο Κοινοβούλιο της Πολωνίας η Συνεδρίαση της Διεθνούς Γραμματείας και των Προέδρων των Επιτροπών της «Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας», με τη συμμετοχή πολλών κρατών από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της Συνεδρίασης θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα «Ο Εθελοντισμός ως έκφραση πολιτισμικού πλουραλισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης, κατά την Χριστιανική Παράδοση»

Στα πλαίσια της Ημερίδας που θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 11-04-2011, θα παραστούν ο Μακαριότατος Μητροπολίτης Βαρσοβίας και πάσης Πολωνίας Σάββας, αλλά και βουλευτές και εκπρόσωποι από πολλές χώρες του κόσμου.

Παράλληλα τα μέλη της Επιτροπής «Διακοινοβουλευτική Συνέλευση Ορθοδοξίας», θα μεταβούν στην πόλη Bialowiezy, στα σύνορα μεταξύ Πολωνίας – Λευκορωσίας, όπου θα έχουν συναντήσεις με τις Ορθόδοξες κοινότητες, και στη συνέχεια θα επισκεφθούν ένα γυναικείο μοναστήρι.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook