Με την Αγγελική Ηλιάδη τα βάζει η αδελφή του Μπάμπη Λαζαρίδη, Λίτσα, κατηγορώντας της ότι τα τελευταία πέντε χρόνια η τραγουδίστρια έχει κόψει κάθε επαφή με την οικογένεια του Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Είναι δυνατόν να παίρνει η μητέρα μου στο ιδιωτικό σχολείο που πηγαίνει το παιδί για να του μιλήσει έστω για λίγο και «αυτή» γιατί ούτε το όνομά της δεν θέλω να λέω, να απαγορεύει να μιλήσει στη γιαγιά του;

Ούτε με τον αδελφό του , το 13χρονο Βασίλη , γιο της Πόπης Μαλλιώτακη δεν τον αφήνει να συναντηθεί. Η Πόπη είναι ένας άγγελος, έκανε στην άκρη τα πάντα και πήγε τότε τον Βασίλη να γνωριστεί με τον αδελφό του, ώστε μετά τη δολοφονία του αδελφού μου να μη χαθούν τα αδελφάκια.

Μια φορά έγινε και μετά δεν τους ξαναείδε», δήλωσε η Λίτσα Λαζαρίδη στο περιοδικό «Λοιπόν» και συνέχισε:

«Αυτή τη στιγμή η δικηγόρος μου συμπληρώνει όλα τα απαραίτητα έγγραφα, ώστε να προχωρήσουμε σε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της.

Έχει κρατήσει πανάκριβες εικόνες, το πανάκριβο γραφείο του Μπάμπη, χρυσά κομπολόγια, χρυσά μανικετόκουμπα, ρολόι Rolex, πανάκριβα κοστούμια. Αυτά πρέπει να δοθούν στην μαμά μου και στα αδέλφια μου, γιατί είμαστε οι κληρονόμοι του.

Θέλουμε να μας επιστραφούν. Δεν της αξίζουν. Τα πράγματα του Μπάμπη πρέπει να μοιραστούν στα δυο παιδιά του. Αν την δω δεν ξέρω πού θα φτάσω. Η πίκρα έγινε οργή και σμίξαν μαζί αυτά τα δύο.

Έχω μίσος γι\’ αυτήν Όσοι την πήραν για δουλειά την πήραν χάρη στον Μπάμπη».

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook