Λίγες ημέρες πριν το κρίσιμο παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με τη Γλυφάδα προέκυψε πρόβλημα αναφορικά με τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.
Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε η Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ενημέρωσε τον ΑΟΧ ότι για λόγους ασφαλείας θα πρέπει να περιοριστεί ο αριθμός εισιτηρίων και ουσιαστικά να προσέλθουν στις Μουρνιές λιγότεροι φίλαθλοι απ\’ ότι αρχικά υπολογίζονταν.
Σύμφωνα πάντα με την ανεπίσημη ενημέρωση δεν επετράπη η πώληση εισιτηρίων από τα ταμεία του γηπέδου και κατά συνέπεια θα συνεχιστεί η προπώληση των εισιτηρίων από τα γραφεία του ΑΟΧ επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου 56.
Τα γραφεία θα παραμείνουν ανοικτά έως τις 21.00 την Παρασκευή (24/05), ενώ το Σάββατο θα είναι ανοικτά όλη την ημέρα σχεδόν και την Κυριακή μέχρι τις 15.30. Οπότε οι φίλαθλοι που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη κάποιο εισιτήριο και θέλουν να βρεθούν την Κυριακή (26/05) στο γήπεδο για να \”σπρώξουν\” με την υποστήριξή τους τον ΑΟΧ προς την άνοδο στη Football League θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια μόνο από τα γραφεία της ΠΑΕ.
Κύκλοι γύρω από την ομάδα αναφέρουν ότι ενδεχομένως η Γλυφάδα να κρύβεται πίσω από το σχετικό έγγραφο που εστάλη στη διοργανώτρια αρχή, που με τη σειρά της ενημέρωσε την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων ώστε να διενεργήσει έλεγχο στο γήπεδο των Μουρνιών. Από τον σχετικό έλεγχο διαπιστώθηκε πρόβλημα με την οικοδομική άδεια του γηπέδου – το οποίο χαρακτηρίζεται τυπικό από τον ΑΟΧ – και έγινε συζήτηση για τη μείωση της χωρητικότητας του για λόγους ασφαλείας.
Αυτό το γεγονός έχει προκαλέσει αναβρασμό στους φιλάθλους της ομάδας δυο μέρες πριν το ιστορικής σημασίας παιχνίδι, αλλά παρόλα αυτά αναμένεται να δώσουν βροντερό \”παρών\” στις Μουρνιές και να υποστηρίξουν θερμά την ομάδα τους.

Διαβάστε παρακάτω τι αναφέρει σχετικά η σελίδα του ΑΟΧ στο facebook:

\"\"

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook