Μετά την Β\’ φάση της Σχολής UEFA A\’ τα Χανιά… υποδέχθηκαν και την 4η Σχολή UEFA C\’.
Με αρκετούς υποψήφιους από την Κρήτη, εκ των οποίων οι περισσότεροι εν ενεργεία ποδοσφαιριστές, ξεκίνησε τις εργασίες της η Σχολή προπονητών UEFA C\’, που τελεί υπό την οργάνωση της Ε.Π.Σ. Χανίων.
Ανάμεσα στους υποψήφιους ο επιθετικός του Πλατανιά Ηλίας Αναστασάκος, ο πρώην γκολκίπερ του ΑΟΧ και των \”ερυθρολεύκων\” Βασίλης Παπαδόπουλος, ο Τόλης Δημόπουλος, που είχε σημαντική παρουσία στα γήπεδα της Α\’ Εθνικής με τη φανέλα του Εθνικού, ο φορ της Αναγέννησης Ιεράπετρας – με παρουσία στο παρελθόν σε ΟΦΗ, Ντε Γκράαφσαπ κ.α. – Κώστας Δεδελετάκης, ο πρώην παίκτης Εργοτέλη, ΑΟΑΝ, ΠΟΑ, Μανόλης Πολεμαρχάκης και πολλοί άλλοι.
Η ενημέρωση της Ε.Π.Σ. Χανίων αναφέρει:
\”Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2013 ξεκίνησαν οι εργασίες της 4ης Σχολής προπονητών UEFA C\’, που τελεί υπό την οργάνωση της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Ο Υπεύθυνος Σχολών της Ε.Π.Ο. κ. Αριστοτέλης Μπατάκης καλωσόρισε στο ξενοδοχείο \”AKALI\” τους υποψήφιους προπονητές που θα παρακολουθήσουν τη Σχολή μέχρι τις 2 Ιουνίου 2013. 

Την Ε.Π.Σ. Χανίων εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτριος Λυκάκης, που έδωσε πολύτιμες συμβουλές στους επίδοξους προπονητές, απευθύνοντας χαιρετισμό και εκ μέρους του Προέδρου της Ενώσεως και Αντιπροέδρου της Ε.Π.Ο. κ. Βούρβαχη, που βρίσκεται στο Λονδίνο για το Συνέδριο της UEFA.
Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες ευχήθηκε και ο Γενικός Γραμματέας της Ομοσπονδίας Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας κ. Ευάγγελος Πρόκος.\”

Για φωτογραφίες πατήστε ΕΔΩ.
Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook