Όπως συνηθίζουν πριν από κάθε παιχνίδι οι \”Blue Boys\” έτσι και εν όψει του… τελικού των τελικών με τη Γλυφάδα κάνουν τη δική τους εκτίμηση για το παιχνίδι.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

\”Φίλες και φίλοι του Α.Ο.Χανιά. Η μεγάλη στιγμή έφτασε! Την Κυριακή στις 17.00 στις Μουρνιές η ομάδα μας αντιμετωπίζει την ομάδα της Γλυφάδας για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος και με νίκη εξασφαλίζει την άνοδό της στην football league ύστερα από περισσότερο από 30 χρόνια! 

Το παιχνίδι είναι δύσκολο καθώς και η Γλυφάδα (η οποία δεν έχει ηττηθεί για πολλές αγωνιστικές), θέλει τη νίκη για να πάρει αυτή την άνοδο. Η ομάδα μας είναι σε πολύ καλή κατάσταση και αν οι παίκτες μας παίξουν με πάθος και σύμφωνα με τις δυνατότητές τους θα έρθει η πολυπόθητη νίκη. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο και ο κόσμος πρέπει να βοηθήσει με όλες του τις δυνάμεις τον Α.Ο.Χανιά έχοντας όμως υπομονή.
Οι Blue Boys ετοιμάζουμε μια ατμόσφαιρα άνευ προηγουμένου και συμπαρασύροντας και τον υπόλοιπο κόσμο θα κάνουμε το γήπεδο καμίνι! Θα θέλαμε να εφιστήσουμε την προσοχή όλου του κόσμου να προσέξουν να μην κάνουν πράξεις που θα βλάψουν την ομάδα μας. Ούτε ένα αντικείμενο (εκτός από χαρτάκια και κορδέλες) να μην πεταχτεί μέσα στο γήπεδο. Να προστατέψουμε την ομάδα μας και να σεβαστούμε το γήπεδο του Μινωταύρου που μας διευκολύνει!
Τα γραφεία μας θα είναι ανοικτά από νωρίς το πρωί της Κυριακής και καλούμε όσους μπορούν να έρθουν από εκεί για να φύγουμε όλοι μαζί μηχανοκίνητη πορεία για τις Μουρνιές γύρω στις 14.00. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται όσοι έχουν μεταφορικό μέσο να το φέρουν για να μεταφέρουμε και τα νεαρά παιδιά στο γήπεδο!
 
ΑΟΧ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ – ΑΟΧ ΠΑΙΞΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!!!\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook