Το πόσο πολύ βοηθάνε οι «Blue Boys» την ομάδα του ΑΟΧ είναι κάτι που έχει διαπιστωθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν. Ο σύνδεσμός οργανωμένων φιλάθλων της χανιώτικης ομάδας έχουν δείξει την αγάπη τους προς τους «μπλε» με διάφορους τρόπους. Πέρα από την στήριξη τους στα παιχνίδια της ομάδας με δυναμικό παρόν στα εντός και ταξίδια αρκετές φορές στα εκτός φέτος ειδικά έχουν συνδράμει και σε άλλους τομείς.

 

Σε μια περίοδο δύσκολη για την ομάδα οι «Blue Boys» είχαν κάνει… έρανο πρόσφατα και είχαν μαζέψει ένα σημαντικό ποσό το οποίο μοίρασαν στους πάικτες. Πέρα από αυτό με πρωτοβουλία κάποιων μελών του συνδέσμου και με λεφτά από την τσέπη τους αγοράστηκε πλυντήριο ρούχων για το βοηθτικό γήπεδο της Μ. Ελιάς.

 Οι προσπάθειες ενίσχυσης της αγαπημένης τους ομάδας όμως συνεχίζονται αφού από την Τετάρτη (13/4) έχει αρχίσει μια εξόρμηση στην πόλη των Χανίων από μέλη των «Blue Boys» με πρωτοβουλία και της διοίκησης του ΑΟΧ με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια της ιστορικής ομάδας αρκετοί μαγαζάτορες και απλοί επιχειρηματίες. Η πρώτη μέρα είχε κάποια ανταπόκριση όχι τόσο μεγάλη αλλά η προσπάθεια θα συνεχιστεί και τις επόμενες τρεις ημέρες όπου όλοι ευελπιστούν να μαζευτεί ένα σημαντικό ποσό.

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook