Δύο Ρεθυμνιώτες και ένας Αλβανός συνελήφθησαν χθες το βράδυ στο Ρέθυμνο, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρεθύμνου, διενεργήθηκε έλεγχος σε 23χρονο και σε 25χρονο Ρεθυμνιώτες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, περιέχουσες συνολικά 24 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα και τη προανάκριση προέκυψε ότι, οι δύο νέοι είχαν προμηθευτεί την προηγούμενη ημέρα τις ναρκωτικές ουσίες από 19χρονο Αλβανό, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Αναζητηθείς ο 19χρονος, εντοπίστηκε και συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Στην κατοχή του, βρέθηκε το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων (500) ευρώ και κατασχέθηκε ως προερχόμενο από τη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε, στην οικία του 23χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό μονόκαννο χωρίς την απαιτούμενη άδεια κατοχής και 11 σπόροι κάνναβης.

Οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

(φωτο αρχείου)

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook