Δυναμικά και πολυμορφικά, συμμετέχει ο δήμος Μαλεβιζίου στην έκθεση «ΚΡΗΤΗ – Η μεγάλη συνάντηση» που διεξάγεται στην Αθήνα.

Μέσω του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Αθλητισμού Μαλεβιζίου (Δ.Ο.Π.Π.Α.Μ.) και σε συνεργασία με συνεταιρισμούς παραδοσιακών προϊόντων, εκπροσώπους του πρωτογενή τομέα παραγωγής και του τουριστικού κλάδου, μεταφέρεται η εικόνα του Μαλεβιζίου στους πολλούς επισκέπτες της έκθεσης.

Ιδιαίτερη προβολή γίνεται στον πολιτιστικό τομέα, όπου προβάλλεται η μοναδική Αρχαιολογική Συλλογή Μαλεβιζίου, το Μουσείο του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου που βρίσκεται στο Φόδελε, αλλά και η Έκθεση Γλυπτών του Γιάννη Κλινάκη, που βρίσκεται στην Αίθουσα Τέχνης Μαράθου, ενώ σε όλους τους επισκέπτες προσφέρεται ρακί συνοδεία των παραδοσιακών προϊόντων που παράγει η γη του Μαλεβιζίου.

Μέσα από τη συμμετοχή στην έκθεση, επιθυμείται να ενισχυθεί η προβολή του δήμου στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και της αγροτικής παραγωγής. Αυτές οι τρεις ενότητες άλλωστε, αποτελούν τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης του δήμου και υποστηρίζονται ενεργά και ουσιαστικά από τη δημοτική αρχή Μαλεβιζίου.