Σε αυτοσχέδια σφαγεία και κρεοπωλεία είχαν μετατρέψει τα σπίτια τους στη Νάξο ένας Έλληνας και τρεις Αλβανοί ζωοκλέφτες που είχαν ρημάξει τις στάνες του νησιού.

Μέχρι στιγμής έχουν εξιχνιαστεί δυο περιπτώσεις ζωοκλοπής, αλλά η έρευνα συνεχίζεται.

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος ακολούθησαν τα ίχνη που εντόπισαν στον περιφραγμένο χώρο ενός κτηνοτρόφου στην Χώρα Νάξου, από τον οποίο οι δράστες είχαν κλέψει τρεις κατσίκες τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης.

Αυτά τους οδήγησαν σε ένα από τα σπίτια που διέμεναν οι τρεις Αλβανοί ηλικίας 36, 52 και 45 χρόνων και ο 38χρονος Έλληνας.

Όταν έκαναν έρευνα παρουσία εισαγγελέα, δεν πίστευαν στα μάτια τους καθώς παντού υπήρχαν κομμάτια από τα άτυχα ζώα που οι ζωοκλέφτες είχαν σφάξει και γδάρει πάνω σε ένα ξύλινο τάκο κοπής κρέατος, χρησιμοποιώντας ένα τσεκούρι και ένα μαχαίρι.

Η έρευνα αποκάλυψε ότι ο 45χρονος είχε διαπράξει άλλη μια ζωοκλοπή στις 27 Ιανουαρίου από την περιοχή Άγιος Προκόπιος της Νάξου, ενώ ο 36χρονος βρισκόταν παράνομα στη χώρα και σε βάρος του, όπως και σε βάρος του 52χρονου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς και Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου.

Οι τέσσερις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου με την δικογραφία αυτόφωρη διαδικασίας κατηγορούμενοι για ζωοκλοπή και ζωοκτονία σε βαθμό κακουργήματος.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook