Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις Σέρρες, διέψευσε για ακόμη μία φορά τα σενάρια επιστροφής του στη Νέα Δημοκρατία. «Δεν έχει τεθεί τέτοιο ζήτημα από καμία πλευρά» δήλωσε.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε πως πρόκειται για φήμες που καλλιεργούν κάποιοι, μεταξύ αυτών δημοσιογράφοι, εκδότες και ολιγάρχες, όπως είπε, που διαπίστωσαν κάποια πράγματα και θα ήθελαν ο ΛΑΟΣ να αναλαμβάνει ρόλους.

Εν τω μεταξύ, σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο βουλευτής της ΝΔ Αρης Σπηλιωτόπουλος λέει ότι η ΝΔ δεν πρέπει να στραφεί σε πρόσωπα, αλλά τα πρόσωπα αυτά να συμβιβαστούν με τις πολιτικές της ΝΔ.

«Θεωρώ ότι είναι λάθος να αναλισκόμεθα σε συζήτηση γύρω από πρόσωπα (…) Πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να συζητήσουμε για πολιτικές. Εάν οι πολιτικές προκριθούν και εάν δούμε ότι υπάρχουν πολιτικές συγκεκριμένες, τότε καλοδεχούμενα και τα πρόσωπα τα οποία τις προτείνουν», λέει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

«Εν πάση περιπτώσει, δεν πρέπει να να στεκόμαστε στο τι έκαναν τα πρόσωπα στο παρελθόν, αλλά κατά πόσο τα πρόσωπα, ακόμα και λάθη αν έχουν κάνει, έχουν διδαχθεί από αυτά και σήμερα είναι διατεθειμένα να ανταποκριθούν σε ένα προσκλητήριο της ΝΔ, το οποίο κοιτάζει το μέλλον και πώς θα επιλυθούν τα προβλήματα του τόπου» προσθέτει ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καρατζαφέρης διαγράφηκε το Μάιο του 2000 από τη ΝΔ έπειτα από βαρείς χαρακτηρισμούς εναντίον του τότε εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Αρη Σπηλιωτόπουλου, τον οποίο αποκάλεσε «Σαλώμη της ΝΔ», θεωρώντας ότι ευθύνεται για τον «αποκεφαλισμό» πολλών στελεχών στο κόμμα.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook