Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για το ιστορικής σημασίας παιχνίδι του Α.Ο. Χανιά με τη Γλυφάδα.
Στις 17.00 στο γήπεδο του Μινωταύρου στις Μουρνιές η χανιώτικη ομάδα είναι αντιμέτωπη με την ιστορία. Ή τώρα ή ποτέ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Ο ΑΟΧ μετά το τεράστιο \”διπλό\” στον Πύργο επί του Πανηλειακού με 1-0 κρατάει την τύχη στα χέρια του, αφού με νίκη δίνει \”σάρκα και οστά\” στο όνειρο ανόδου στη Football League μετά από τρεις δεκαετίες. 
Τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής με τη χωρητικότητα των Μουρνιών δεν πτοούν τους φίλους των \”μπλε\” που θα δώσουν δυναμικό \”παρών\” για στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών του Μουράτ Σεροπιάν. 
Άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη δεν υπάρχει, καθώς με ισόπαλο αποτέλεσμα θα μπλεχτεί σε διάφορα βαθμολογικά σενάρια ο ΑΟΧ, ενώ σε περίπτωση ήττας θα αποχαιρετήσει τα όνειρα ανόδου.
Ο τραυματίας Ψυχουντάκης και οι τιμωρημένοι Τσάτσος και Κορτσινίδης δεν υπολογίζονται από την τεχνική ηγεσία, που θα έχει στη διάθεσή της και πάλι τους Μποχώνη και Τσατσαρή.
Η αποστολή της ομάδας έχει καταλύσει σε ξενοδοχείο του Κολυμπαρίου από το απόγευμα του Σαββάτου (25/05) και αναμένεται στο γήπεδο λίγο πριν τις 15.00.
Από την άλλη η Γλυφάδα δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα και βρίσκεται στα Χανιά από το Σάββατο (25/05), καταφθάνοντας αεροπορικώς. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook