Σε οριακό σημείο έχει φτάσει ο Ακρίτας όσον αφορά την παραμονή του στο Περιφερειακό. Η ομάδα του Αποκόρωνα στοχεύει μόνο σε δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος με Επισκοπή (εντός) και Πανακρωτηριακό (εκτός). Βέβαια υπάρχει και το σενάριο του να κερδίσει αυτά τα παιχνίδια αλλά να μην σωθεί. Αυτό θα γίνει στην περίπτωση που ο Πατούχας κερδίσει τον Αετό. Ουσιαστικά η ομάδα του Τάκη Διακάκη προτιμάει την ισοπαλία σε αυτό το παιχνίδι ώστε με δικό της «2Χ2» να παραμείνει στην Κατηγορία.

 

Ο προπονητής της ομάδας μίλησε σχετικά με το παιχνίδι με την Επισκοπή και την «μάχη» της παραμονής στο xaniasportfm.gr:

 

Για το ματς με την Επισκοπή είπε:

 

«Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε την Επισκοπή και θα περιμένουμε το αποτέλεσμα στην Βιάννο, που αν λήξει ισόπαλο θα σημαίνει «σωτηρία» για εμάς (εάν έχει κερδίσει ο Ακρίτας την Επισκοπή). Ξέρουμε πως είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά ελπίζουμε και περιμένουμε σε ένα θαύμα».

 

Για την πορεία του Ακρίτα σχολίασε:

 

«Φέτος είχαμε μια πορεία γεμάτη προβλήματα και ατυχίες. Στα περισσότερα παιχνίδια η ομάδα μας έπαιζε με πολλές απουσίες και σταθήκαμε άτυχοι σε πολλά ματς, με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση. Σε συνδυασμό με τις λίγες αγωνιστικές που είχε φέτος το πρωτάθλημα, όταν βρεθήκαμε πλήρης δεν μπορούσαμε να καλύψουμε την διαφορά»

 

Για την επόμενη μέρα για την ομάδα και τον ίδιο τόνισε:

 

«Την επόμενη μέρα για την ομάδα, εάν δεν καταφέρουμε να σωθούμε, την γνωρίζει μόνο η διοίκηση. Όσον αφορά εμένα, είναι πολύ νωρίς για να πάρω αποφάσεις».

 

Για τον πρωταθλητή Ρούβα υποστήριξε:

 

«Ο Ρούβας είναι δίκαια πρωταθλητής, είχε την καλύτερη ομάδα και το πληρέστερο ρόστερ. Προσωπικά πιστεύω πως η ομάδα που είχε τις καλύτερες προϋποθέσεις και τις υποδομές για να ανέβει κατηγορία, ήταν η Επισκοπή».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

 

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook