Το όνομα της, Amy Beth Cavaretta. Η νεαρή μητέρα από τη Φλόριντα των ΗΠΑ γέννησε σε αναπηρικό καροτσάκι σε πεζοδρόμιο έξω από το νοσοκομείο Boca Raton. Η φωτογράφος Emily Robinson συνέλαβε τη συγκλονιστική στιγμή με τον φακό της.

\”Για πρώτη φορά στη ζωή μου είδα μια μητέρα να μπαίνει στο νοσοκομείο με καροτσάκι και το νεογέννητο μωρό της στα χέρια\”, έγραψε η φωτογράφος στο προσωπικό της μπλογκ.

\”Ήταν η πιο γρήγορη, εκπληκτική γέννα που έχω δει να γίνεται μπροστά στα μάτια μου\”.

Η Amy Beth Cavaretta που κατ\’ επάγγελμα είναι και η ίδια φωτογράφος, είχε βιώσει μια γρήγορη και χωρίς πολλούς πόνους γέννα, και στο πρώτο της παιδί. Η Robinson εξειδικεύεται στο να φωτογραφίζει γέννες. \”Ακολούθησα την οικογένεια από το σπίτι μέχρι το νοσοκομείο και είχα την τύχη να γίνω αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού\”, λέει η ίδια.

\"\"

\”Όταν φτάσαμε στην είσοδο του νοσοκομείου, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα συνέβαινε μετά από λίγο. Οι γιατροί μας περίμεναν να μπούμε και ξαφνικά η Amy λύγισε και ακούμπησε στον τοίχο και είπε, \”το παιδί έρχεται\”.

Η μαία Laurie Ross-Berke συγκρατούσε το κεφάλι του νεογέννητου την ώρα που ο σύντροφος της Cavaretta έφερνε ένα καροτσάκι για να καθίσει και να ολοκληρωθεί η γέννα. Η μικρή Sienna Grace, όπως θα ονομαστεί, είδε για πρώτη φορά το φως του κόσμου στο πεζοδρόμιο έξω από την είσοδο του νοσοκομείου.

\"\"

\”Νόμιζα πως έβλεπα μπροστά μου γυρίσματα ταινίας\”, είπε η Robinson που πρόσθεσε ότι η Cavaretta ήταν απολύτως ψύχραιμη και χαλαρή καθ\’ όλη τη διάρκεια του περιστατικού.

Η μητέρα ανέφερε πως το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τη στιγμή που έγειρε στον τοίχο μέχρι να βρεθεί στο καροτσάκι με το μωρό της στα χέρια της μαίας, ήταν μόλις ένα λεπτό, ή λίγο παραπάνω.

\"\"

\”Αν μου συνέβαινε εμένα κάτι τέτοιο;\”, διερωτήθηκε η φωτογράφος. \”Σίγουρα θα είχα λιποθυμήσει\”.

news247.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook