Αν και ο αρχανιώτικος σύλλογος βρισκόταν μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας του, η συνέχεια δεν είναι καλή καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε έκανε γνωστή την παραίτηση σύσσωμου του Δ.Σ.!

Η ανακοίνωση του Δ.Σ. αναλυτικά:

“Το Δ.Σ του ΑΟ Γιούχτα, έπειτα από την Γενική Συνέλευση η οποία έγινε στις 14/5/2013 και στην οποία έδωσαν το παρόν λιγοστοί φίλοι και μέλη της ομάδας, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει ότι το σωματείο είναι ένα βήμα πριν από την διάλυση.

Η παραπάνω Γενική Συνέλευση δεν έδωσε το παραμικρό αποτέλεσμα. Οι προσπάθειες του Δ.Σ συνεχίστηκαν με συναντήσεις τόσο με φίλους της ομάδας όσο και με τον Δήμαρχο Αρχανών – Αστερουσίων.

Σε όλες τις συζητήσεις ήταν εμφανής η αδυναμία – αδιαφορία όλων, τόσο να δεσμευτούν όσο και να προσπαθήσουν να βοηθήσουν.

Το Δ.Σ που πήρε την ομάδα από το Γ΄τοπικό και την ανέβασε στη Γ΄Εθνική δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με υποσχέσεις που έμειναν υποσχέσεις.

Με τις παρούσες συνθήκες η ομάδα δεν μπορεί να συμμετέχει όχι μόνο στη Γ΄Εθνική αλλά σε καμία κατηγορία.

Το Δ.Σ σύσσωμο παραιτείται και παραδίδει την ομάδα σε κάθε ενδιαφερόμενο να την οδηγήσει όπου επιθυμεί.

Τα ψέμματα τελείωσαν κύριοι. Ο καθένας από εμάς ας αναλάβει τις ευθύνες του στο μέγεθος που του αναλογεί.

Αξίζουν οι Αρχανιώτες να έχουν ομάδα σοβαρή και οργανωμένη; Ας το αποδείξουν. Το παραμύθι τελείωσε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το Πήδημα.

Το Δ.Σ”

athleticradio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook