Γεμάτο συναρπαστικά στιγμιότυπα ήταν το έβδομο κατά σειρά live του Your Face Sounds Familiar με την τριάδα Άντα Λιβιτσιάνου, Θωμαή Απέργη και Θανάση Αλευρά να κλέβουν την παράσταση.

Ισοβαθμία στην πρώτη θέση (με 22 βαθμούς) είχαμε μεταξύ της Άντας Λιβιτσιάνου που ήταν -κατά γενική ομολογία- εξαιρετική ως Σινέντ Ο\’Κόνορ και της Θωμαή Απέργη που επίσης εντυπωσίασε ως Μπομπ Μάρλεϊ. Με την πρώτη τελικά να κερδίζει καθώς υπερίσχυσε η ψηφοφορία του κοινού.

\"\"

Στην τρίτη θέση με μόλις ένα βαθμό λιγότερο (21 βαθμοί) βρέθηκε ο Θανάσης Αλευράς που ήταν τόσο πειστικός ως Χρήστος Θηβαίος ώστε έφερε δάκρυα στα μάτια της Μαρία Μπεκατώρου που του εξήγησε ότι τον θεωρεί σπουδαίο καλλιτέχνη.

\"\"

Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μαντώ ως Τζένη Βάνου με 19 βαθμούς (με την Τζένη Βάνου να κάνει τηλεφωνική «παρέμβαση» και να μιλάει για την εμφάνιση) και τον Νίκο Γκάνο (16 βαθμούς) που δέχτηκε θετικά σχόλια για την εμφάνισή του ως Γιώργος Μαζωνάκης.

\"\"

Στην μέση της βαθμολογίας βρίσκουμε άλλη μια ισοβαθμία (με 12 βαθμούς). Και μάλιστα τριπλή. Αυτή την φορά μεταξύ της Κρυσταλλίας ως Axl Rose, του Κώστα Μαρτάκη ως Ρόμπι Ουίλιαμς και του Κρατερού Κατσούλη ως Τομ Τζόουνς.

\"\"

Τέλος την μικρότερη βαθμολογία από όλους τους συμμετέχοντες συγκέντρωσε η Σύλβια Δεληκούρα (μόλις 8 βαθμοί) που δεν έπεισε ως Αλίκη Βουγιουκλάκη.

\"\"

Απών λόγω ίωσης ήταν ο Κωσταντίνος Καζάκος.

Την επόμενη εβδομάδα η Θωμαή Απέργη θα μεταμορφωθεί σε Σοφία Λόρεν, ο Κώστας Μαρτάκης σε Γιάννη Πάριο, ο Κρατερός Κατσούλης σε Μανώλη Αγγελόπουλο, ο Θανάσης Αλευράς σε Στέλλα Κονιτοπούλου, η Μαντώ σε Στίβι Γουόντερ, η Κρυσταλλία σε Μαντόνα, η Σύλβια Δεληκούρα σε Ντόνα Σάμερ και ο Νίκος Γκάνος σε Πρινς. Η Άντα Λιβιτσιάνου θα απουσιάζει λόγω μιας χειρουργικής επέμβασης στην οποία θα υποβληθεί.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook