Φρικιαστικό έγκλημα έγινε στη νότια Καλαβρία της Ιταλίας, όπου μια δεκαεξάχρονη κοπέλα μαχαιρώθηκε από τον δεκαεπτάχρονο αρραβωνιαστικό της, ο οποίος στη συνέχεια την περιέλουσε με βενζίνη και την πυρπόλησε ενώ ήταν ζωντανή.

Οπως ομολόγησε ο δράστης, πρώτα μαχαίρωσε την άτυχη αρραβωνιστικιά του η οποία ονομάζεται Φαμπιάνα Λούτζι με σουγιά σε ερημική περιοχή λίγο πιο έξω από την κωμόπολη Κοριλιάνο Κάλαμπρο και στη συνέχεια την πυρπόλησε. Λίγο αργότερα, μετέβη στο νοσοκομείο με εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο και προσπάθησε να αποκρύψει το συμβάν. Οι γιατροί ωστόσο τον υποψιάστηκαν και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξαν οι εισαγγελείς, στο παρελθόν, ο ανήλικος είχε κάνει συχνά, σκηνές ζηλοτυπίας στην άτυχη κοπέλα, ενώ ακόμη και οι συγγενείς του είχαν συμβουλέψει την αρραβωνιαστικιά του να τον χωρίσει. Αυτό που, όπως μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, εντυπωσίασε βαθύτατα τους ανακριτές, είναι η ψυχρότητα, με την οποία παραδέχθηκε τις ευθύνες του.

Αιτία του καυγά που κατέληξε σε αποτρόπαιο έγκλημα είναι οι αμοιβαίες συναναστροφές με άλλα πρόσωπα που είχαν οι δύο έφηβοι σε μια σύντομη περίοδο κατά την οποία είχαν χωρίσει, αναφέρει το ΑΠΕ

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook