Mια συνωνυμία με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, προκάλεσε ένα μακάβριο λάθος και τη διάδοση της είδησης στα ηλεκτρονικά μέσα ότι ο καθηγητής Δημήτρης Μπουραντάς απεβίωσε.

Ο κ. Μπουραντάς,  επικεφαλής του κόμματος “Κοινωνία Αξιών” έγραψε σήμερα το πρωί στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

”Λυπουμαι για τον θάνατο του αντιπεριφερειάρχη και πρώην Νομάρχη Εύβοιας Μπουραντά και εκφράζω τα συλλυπητηρια μου, η είδηση περί θανάτου μου ειναι αναληθής . Ευχαριστώ πολύ”

Νωρίτερα, προκλήθηκε αναστάστωση καθώς αρχικά, λόγω συνωνυμίας, θεωρήθηκε πως πρόκειται για τον γνωστό καθηγητή, Δημήτρη Μπουραντά, την απώλεια του οποίου γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Αναλυτικά

«Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος εξέφρασε τη βαθιά του λύπη για το θάνατο του Δημήτρη Μπουραντά, ενός συνεπούς αγωνιστή και διακεκριμένου στελέχους της δημοκρατικής παράταξης.

«Ο Δημήτρης Μπουραντάς έδωσε και στην τελευταία φάση της ζωής του μια σκληρή μάχη, όπως ήξερε να δίνει πάντα, υπερήφανος και αυθεντικός. Οι φίλοι του και η παράταξή του θα τον θυμόμαστε πάντα» τόνισε ο Ευάγγελος Βενιζέλος».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook