Ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης κ. Γεώργιος Δεικτάκης συγχαίρει την ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ και ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την επάνοδό της ομάδας μετά από ένα χρόνο στη Σούπερ Λίγκ .

Επίσης ο κ. Δεικτάκης συγχαίρει τον ΑΟ ΧΑΝΙΩΝ που επέστρεψε στην Β΄ Εθνική Κατηγορία μετά από 30 χρόνια καθώς και την ομάδα της ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Ρεθύμνου που ανήλθε στην Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας, «η Κρήτη έχει τώρα την ισχυρότερη εκπροσώπηση στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Τρεις ομάδες στην μεγάλη κατηγορία, ΟΦΗ- Πλατανιά- Εργοτέλη και δύο στην Β΄ Εθνική, τον ΑΟ Χανίων την Επισκοπή Ρεθύμνου. Εύχομαι στα καινούργια Πρωταθλήματα όλες οι ομάδες της Κρήτης να έχουν την επιθυμητή κατά Σύλλογο πορεία και στους οπαδούς πάντα μέσα στα πλαίσια του φίλαθλου πνεύματος να απολαμβάνουν θέαμα και καλά αποτελέσματα».

Συγχαρητήριο μήνυμα στον Εργοτέλη από το Δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη

« Μέσα από την καρδιά μου συγχαίρω θερμά τον Εργοτέλη για την επάνοδο του στη Σούπερ Λίγκα.
Η υποστήριξη των φίλων αλλά και το πάθος των παικτών και η συνεχής προσπάθεια της Διοίκησης οδήγησαν την ιστορική ομάδα της πόλης μας ξανά στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.
Εύχομαι κάθε επιτυχία την επόμενη αγωνιστική χρονιά».

Συγχαρητήρια του Μιχάλη Κριτσωτάκη στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ

Συγχαρητήρια στον ΕΡΓΟΤΕΛΗ για την επάνοδο στην κατηγορία που ανήκει.
Εύχομαι πάντα επιτυχίες και το κυριότερο -Ποτέ να μη χάσει το πνεύμα του ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ και ότι τον κάνει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ- ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ και παράδειγμα σε μια κοινωνία κι ένα αθλητισμό που είναι σε βαθειά κρίση.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook