Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύζυγος του 40χρονου άνδρα που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος της Αττικής, καθώς φαίνεται να είχε ασελγήσει σε βάρος τουλάχιστον 21 ανήλικων κοριτσιών ηλικίας 8 με 14 ετών.

Η γυναίκα δήλωσε πλήρη άγνοια για τη δράση του άνδρα της και τόνισε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση μαζί του.

Μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στο Star η σύζυγος του 40χρονου, ο οποίος προσποιούνταν τον αστυνομικό και οδηγούσε τις ανήλικες σε απόμερους κοινόχρηστους χώρους πολυκατοικιών όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον τους, δήλωσε σοκαρισμένη και ότι είχε παντελή άγνοια για τις ενέργειές του αυτές.

«Το Σάββατο ήρθε η αστυνομία και τον συνέλαβαν. Δεν γνώριζα τίποτα για τη δράση του και όταν ενημερώθηκα σοκαρίστηκα» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του 40χρονου και πρόσθεσε: «Εχουμε ένα παιδί μαζί. Δεν γνώριζε τίποτα, τώρα όμως ναι. Και έχει σοκαριστεί».

«Δεν θέλω να έχω καμία σχέση με αυτόν τον άνθρωπο πια. Δε θέλω να πιστεύω τίποτα για αυτόν τον άνθρωπο . Για εμένα τελείωσε. Ήμασταν μαζί 20 χρόνια», συνέχισε η σύζυγος του 40χρονου.

Οσον αφορά το παρελθόν του, καθώς όπως έγινε γνωστό τη δεκαετία 1995-2005 ο 40χρονος είχε συλληφθεί και καταδικαστεί δυο φορές για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων ηλικίας κάτω των 12 ετών, η σύζυγός του δήλωσε πως είχε πειστεί πως είχε κατηγορηθεί άδικα:«Μου έλεγε ότι είναι αθώος και ότι τον είχαν μπλέξει» ανέφερε χαρακτηριστικά.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook