Η Γλυφάδα παρά την πίκρα της για την απώλεια της ανόδου μετά την ήττα από τον Α.Ο. Χανιά, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία συγχαίρει τους \”μπλε\” για την άνοδο και τους ευχαριστεί για τη φιλοξενία.
Παράλληλα η αθηναϊκή ΠΑΕ συγχαίρει την διαιτητική τετράδα και ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων, για την άψογη εκτέλεση όλων των μέτρων ασφαλείας.
Αναλυτικά:
\”Η διοίκηση της Π.Α.Ε Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ θέλει αρχικά να συγχαρεί το σωματείο του Α.Ο ΧΑΝΙΩΝ για την άνοδο του στην Football League, καθώς και να ευχαριστήσει την διοίκηση του Α.Ο.Χ για την φιλοξενία που έτυχαν τόσο οι ποδοσφαιριστές μας όσο και η παράγοντες της Π.Α.Ε.

Ακόμα να δώσει θερμά συγχαρητήρια στους άρχοντες της αναμέτρησης τον διαιτητή κύριο Κουτσιαύτη (Άρτας) και τους βοηθούς του κυρίους Ζυγούρη (Αιτ/νίας), Γεωργαρά (Άρτας) και Νεοφυτιάδη (Κορίνθου), καθώς τέτοιοι διαιτητές πρέπει να διευθύνουν παιχνίδια της ανώτερης κατηγορίας της χώρας κάτι που τους το ευχόμαστε ολόψυχα.

Τέλος η Π.Α.Ε Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ θέλει να ευχαριστήσει την Αστυνομική Διεύθυνση Χανιών για την άψογη εκτέλεση όλων των μέτρων ασφαλείας με τα οποία αποτράπηκαν πιθανά εξωγηπεδικα φαινόμενα, συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους κυρίους  Κουτσαυτάκη, Ανδρεόπουλο και Στρατιδάκη για την ασφάλεια της ομάδας μας κατά την παραμονή της στο νησί της Κρήτης καθώς και κατά την διάρκεια του αγώνα.\”\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook