Τέστ DNA αναμένεται να κάνουν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές στον Αφγανό που επιχείρησε να σκοτώσει 20χρονη φοιτήτρια τα ξημερώματα της Κυριακής ρίχνοντάς την από ύψος 8 μέτρων στα Μουράγια.

Ο Αφγανός που συνελήφθη το πρωί της ίδιας ημέρας κοντά στο σημείο του συμβάντος, πήρε οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα όπου πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι 17 ετών.

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί είναι κακουργηματικού χαρακτήρα και αντιμετωπιζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και κλοπή.

Οι αστυνομικές αρχές διατηρούν σοβαρές επιφυλάξεις ως προς την ηλικία του και για το λόγο αυτό έχουν ζητήσει από την Εισαγγελία να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου αυτή να εξακριβωθεί.

Αυτό, προκειμένου σε περίπτωση που έχει ενηλικιωθεί να μην δικαστεί με τις διατάξεις που αφορούν τους ανήλικους.

Καλύτερα η φοιτήτρια

Εν τω μεταξύ, η 20χρονη φοιτήτρια από το Αγρίνιο αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο αύριο ή το αργότερο μεθαύριο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Έχει κατάγματα στα άκρα και μώλωπες σε όλο της το σώμα, αλλά ευτυχώς η πτώση της δεν προκάλεσε ζημιές τέτοιες που να κινδυνεύει η ζωή της.

corfupress.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook