Τατουάζ με ναζιστικά σύμβολα έχει χαραγμένα στο σώμα του ο Αφγανός που τα ξημερώματα της Κυριακής επιτέθηκε σε 20χρονη φοιτήτρια στην Κέρκυρα και την πέταξε σε γκρεμό οκτώ μέτρων, αφού πρώτα της άρπαξε την τσάντα.

Ο νεαρός Αφγανός φέρει τατουάζ με τον αγκυλωτό σταυρό στο αριστερό του μπράτσο μαζί με δύο γράμματα, Ν και R. Στην πλάτη του έχει ένα σχήμα παρόμοιο με τον κέλτικο σταυρό, σύμβολο νεοναζιστικών οργανώσεων, ενώ στο θώρακα έχει τατουάζ που μοιάζει με αναμμένο κερί.

Ο 17χρονος, όπως αναφέρουν Τα Νέα, δεν έδωσε καμία απάντηση στους αστυνομικούς για τους λόγους που χρησιμοποίησε τέτοιου είδους σύμβολα, αν και ο ίδιος, όπως δηλώνει, είναι μουσουλμάνος.

Ο δράστης επέδειξε χαρτιά που τον παρουσίαζαν να έχει υποβάλει αίτημα για χορήγηση πολιτικού ασύλου, τα οποία εξετάζονται προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι γνήσια ή πλαστά.

Ιδιαίτερο βάρος πάντως δίνουν οι αστυνομικοί στην έρευνα για να διαπιστώσουν αν τα στοιχεία ταυτότητας που παρουσιάζει είναι αληθινά. Επιφυλάξεις εκφράζουν και για την ηλικία του – αν δηλαδή είναι 17 χρόνων, όπως ο ίδιος δηλώνει, καθώς φαίνεται μεγαλύτερος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Αφγανός αφού αφαίρεσε βίαια την τσάντα της 20χρονης, την έσπρωξε από παραλιακό τοιχίο σε γκρεμό ύψους οκτώ μέτρων, στην περιοχή Μουράγια στο παλιό λιμάνι της Κέρκυρας.

Η κοπέλα τραυματίστηκε σοβαρά και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο του νησιού. Σύμφωνα με τους γιατρούς έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

in.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook