Μια απίστευτη είδηση έρχεται από την Κίνα, όπου ένα νεογέννητο δύο ημερών εγκλωβίστηκε σε σωλήνα αποχέτευσης τουαλέτας, αλλά χάρη στην άμεση επέμβαση των σωστικών συνεργείων το μωρό είναι καλά στην υγεία του.

Σωτήρια για το μωράκι αποδείχθηκε η παρατηρητικότητα ενός από τους ενοίκους του κτιρίου που το άκουσε να κλαίει.

Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν την πηγή του ήχου από έναν σωλήνα αποχέτευσης διαμέτρου 10 εκατοστών στον τέταρτο όροφο.

Αρχικά επιχείρησαν να τραβήξουν το μωρό, όταν, όμως, διαπίστωσαν ότι αυτό δεν ήταν εφικτό, τότε επέλεξαν να κόψουν τμήμα του σωλήνα και στη συνέχεια να τον ανοίξουν προκειμένου να απεγκλωβίσουν το νεογέννητο.

Η επιχείρηση διήρκησε περίπου μια ώρα με αίσιο αποτέλεσμα καθώς το παιδί, στο οποίο ήταν ακόμα κολλημένα υπολείμματα του πλακούντα, είχε μόνο αμυχές στο πρόσωπο και τα πόδια.

Το δύο ημερών αγοράκι μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου τοποθετήθηκε σε θερμοκοιτίδα.

Οι γονείς του παιδιού αναζητούνται καθώς σε βάρος τους μπορεί να ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα δολοφονίας αν αποδειχθεί ότι ήταν αυτοί που έριξαν το παιδί στην τουαλέτα, όπως εξήγησε εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κίνα εφαρμόζεται αυστηρά η πολιτική του ενός παιδιού ενώ στους παραβάτες επιβάλλονται αυστηρά πρόστιμα.

Πηγή: www.paraskhnio.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook