Άφωνοι έμειναν οι αστυνομικοί από την κυνική ομολογία του 40χρονου «δράκου» των Πετραλώνων, ο οποίος συνελήφθη το περασμένο Σάββατο. Νωρίτερα, την ίδια μέρα, είχε επιτεθεί ακόμα μία φορά εναντίον ενός 14χρονου κοριτσιού.

«Έχω κάνει και άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι. Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις», φέρεται να παραδέχτηκε ο 40χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για αντίστοιχες επιθέσεις.

Περίμενε έξω από τα σχολεία και εντόπιζε τον στόχο του. Με το πρόσχημα ότι είναι αστυνομικός και δήθεν διενεργεί έρευνα για κλοπές ή ναρκωτικά στο σχολείο, προσέγγιζε ανήλικα κορίτσια και τα οδηγούσε σε απόμερο σημείο, όπου προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εναντίον της. Τουλάχιστον 21 θύματα κατά την τελευταία 5ετία είχε κακοποιήσει με αυτόν τον τρόπο.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός 18χρονου αγοριού και εργαζόταν ως διανομέας τροφίμων σε διάφορα καταστήματα.

Όπως διαπιστώθηκε, τη δεκαετία 1995-2005 είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα που σχετίζονται με την καταπάτηση της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί.

Εξέτισε την ποινή του, ωστόσο όταν βγήκε από την φυλακή, συνέχισε τη δράση του.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου των προσωπικών του δεδομένων, προκειμένου τα στοιχεία και η φωτογραφία του να δοθούν στην δημοσιότητα, καθώς θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος έχει προβεί και σε άλλες ειδεχθείς πράξεις. Σε βάρος του σχηματίζεται σχετική ποινική δικογραφία και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

newpost.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook