Το σημείο στο οποίο πραγματοποιείται μια ακόμα διάνοιξη δρόμου, στο ύψος της Ι. Μ. Παντάνασσας, επισκέφτηκε ο δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους Άρη Σαλούστρο και Γιώργο Αεράκη. 
Η διάνοιξη γίνεται σε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων, στο δρόμο που οδηγεί από το λιμανάκι της Παντάνασσας στον οικισμό της Ροδιάς και προβλέπεται να διευκολύνει σε σημαντικό βαθμό την κυκλοφορία των οχημάτων στο σημείο.
Ο δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Μια ακόμα παρέμβαση με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων, βρίσκεται σε εξέλιξη. 
Με οικονομικούς πόρους του δήμου μας, βελτιώνουμε τη σύνδεση δυο σημείων που καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου προσελκύουν πολλούς επισκέπτες. Τόσο η Ροδιά, όσο και το λιμανάκι της Παντάνασσας άλλωστε, αποτελούν χαρακτηριστικά σημεία αναφοράς για το Μαλεβίζι.
Παράλληλα, συνεχίζουμε με κάθε διαθέσιμο μέσο τις στοχευμένες παρεμβάσεις μας σε ολόκληρο το δήμο, με γνώμονα πάντοτε την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων και των επισκεπτών του τόπου μας».

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook